Baget Pırlanta ‘da Bohem Seçimler

Baget Pırlanta ‘da Bohem Seçimler

Baget Pırlanta ‘da Bohem Seçimler

Tektaş pırlanta yüzük modelleri her bayanın ilgisini çeken yüzük tasarımlarının başında geliyor. Bu yüzük modelleri arasında son yıllarda başlayan bohem giyim akımından esinlenerek tasarlanan yüzükler de yer alıyor.

Kadınların en çok tercih ettiği aksesuarların başında gelen yüzükler binlerce model ile kombinelerine bütünlük sağlıyor. Gerek günlük gerekse de gece hayatında kullanılabilen yüzüklerle fark yaratan kombinler yapmak da mümkündür.

Yüzük Seçiminde Öne Çıkan Detaylar

Baget yüzük modelleri tek taştan oluşan ince ve şık tasarımlardan oluşan ufak yüzük çeşitlerindendir. Genellikle gece hayatında özel tasarım kıyafetlerde tercih edilen bu model günlük yaşamda da kullanılabilir. Hemen her renkte üretebilen bu modellerde öne çıkan tasarımlar beyaz altın ya da gümüş olanlardır.

Tasarım sırasında özelikle beştaş pırlanta gibi abartılı bir tarzdan ziyade bu yüzükler daha çok sadeliği ön planda tutarak üretilen yüzüklerdendir. Günlük hayatta da elbiseler, diz altı ya da diz üstü eteklerle tam bir uyum sağlayarak daha etkileyici bir görünüm sağlar.

Baget Pırlanta ‘da Bohem Seçimler
Baget Pırlanta ‘da Bohem Seçimler

Bohem Yüzüklerde Özgün Tasarımlar

Son yıllarda artan retro ve vintage giyim akımı bohem yüzüklerle tam bir bütünlük sağlıyor. Metal, gümüş ve farklı formlarda hazırlanan bu yüzüklerle çok farklı bir görünüme kavuşmak mümkündür.

Her sezon yeni modellerin yer aldığı bu yüzükler kalp, kare, retro, yazılı ya da özel doğal taşlardan oluşan geniş bir kreasyona sahiptir. Genellikle bohem giyim tarzını benimseyen kadınların tercih ettiği bu yüzükler etnik kıyafetler ve küpe, kolye, bilezik ve halhal gibi farklı takılarla da kullanılabilir.

Baget Pırlanta ‘da Bohem Seçimler
Baget Pırlanta ‘da Bohem Seçimler

Bohem Yüzüklerde Pırlanta Işıltısı

Tektaş pırlanta yüzük tüm kadınların en sevdiği ve aynı zamanda özel anlamı olan yüzüklerdendir. Bu yüzükler, evlilik teklifi yıl dönümü ya da özel günlerde verilen eşsiz hediyeler arasında yer alır.

Bu yüzükler son yıllarda bohem akımıyla birleşerek daha farklı bir şekilde üretilmeye başlandı. Pek çok tasarımcının Dünya modasından olduğu kadar bohem tarzını yaratmak istemesiyle ortaya çıkan bu modeller klasik pırlanta yüzük modasına ayrı bir hava katarak tüm tabuları yıkmaya başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir