Erdoğan: 2 bin yatak kapasiteli iki hastanenin yapımı hızla devam ediyor

Erdoğan 2 bin yatak kapasiteli iki hastanenin yapımı hızla devam ediyor
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, YeÅŸilköy ve Sancaktepe’de toplam 2 bin yatak kapasiteli iki hastanenin yapımının hızla devam ettiÄŸini, projeleri en kısa sürede tamamlayarak Ä°stanbul’a gerçek manada iki önemli kalıcı hastane kazandırmış olacaklarını bildirdi.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabında inşaat çalışmaları devam eden Yeşilköy ve Sancaktepe hastane projelerine ilişkin paylaşımda bulundu.
YeÅŸilköy ve Sancaktepe’de toplam 2 bin yatak kapasiteli iki hastanemizin yapımı hızla devam ediyor.
Projeleri inşallah en kısa sürede tamamlayarak İstanbul’a gerçek manada iki önemli kalıcı hastane kazandırmış olacağız.
Erdoğan, paylaşımında şunları kaydetti:
“YeÅŸilköy ve Sancaktepe’de toplam 2 bin yatak kapasiteli iki hastanemizin yapımı hızla devam ediyor. Projeleri inÅŸallah en kısa sürede tamamlayarak Ä°stanbul’a gerçek manada iki önemli kalıcı hastane kazandırmış olacağız.”
Kaynak: AA