Dudak Dolgusu ve Yanak Dolgusu en çok uygulanan yüz dolgusudur!!

Dudak Dolgusu ve Yanak Dolgusu en çok uygulanan yüz dolgusudur!!

Dudak Dolgusu ve Yanak Dolgusu en çok uygulanan yüz dolgusudur!!

Her kadının istediği orantılı ve asimetrik bir yüz! Altın oranlı yüz hatlarına sahip kadınlar herkes tarafından daha çok beğeniliyor ve güzel bulunuyor. Yüzün simetrik görünmesi için dudak ve yanakların belirli dolgunlukta olması gerekiyor. Hyaluronik asit dolgu uygulamaları ile yaşlılıktan kaynaklanan yüz hacim kayıplarını ve dudak inceliğini konforlu bir şekilde dolgunlaştırılabileceğini belirten Quartz Clinique uzman doktorları, dolgu uygulamaları ile yepyeni ve canlı yüz formuna sahip olmanın çok kolay olduğunun da altını çiziyor.

Dudak Dolgusu ve Yanak Dolgusu neden tercih ediliyor?

Yanaklardaki hacim kaybı, zayıflamaya ve yaş almaya bağlı olarak çökmeye başlayabilir. Aynı durum dudaklar için de geçerlidir. Yaşlandıkça dudaklar olduklarından daha ince görünmeye başlar. Yanaklardaki ve dudaklardaki hacim yağ doku kaybına bağlı olarak azalır. Çökük yorgun bir yüz yapısı oluşur.

 

Dudaklar ise incelerek gösterişini kaybeder. Bu hacim azalmasının nedenlerinden biri de vücudun kolajen üretiminin oldukça yavaşlamasıdır. Kolajen üretiminin yavaşlamasından dolayı yanak ve dudaklardaki dolgunluk gider. Bu dolgunluğu tekrar sağlamak için dudak dolgusu en sık yapılan uygulamadır.

Dudak Dolgusu ve Yanak Dolgusu en çok uygulanan yüz dolgusudur!! 2

Kolajen nedir?

Dokulara, organlara, cilde ve yapılara elastikiyet, direnç, dirilikveren bir madde olan kolajen destek yapı maddesi olması ile birçok organ üzerinde iskelet görevi bulunmaktadır. Yaş aldıkça vücuttaki kolajen seviyesi düşer, cildin esnekliği azalır, kalitesi düşer. Tekrar eski haline döndürebilmek için hyaluronik asit desteği kullanılarak dudak ve yanak bölgesi yeniden hacimlendirilirken kollajen dokuyada destek olunur.

 

Dudak dolgusu ve Yanak dolgusu nasıl yapılır?

Dolgu uygulamalarından önce uygulama bölgesine sürülen anestezik krem alanın uyuşmasını ve yapılacak işlemin kaliteli geçmesini sağlar. İyileşme süresi bulunmayan dudak dolgusu ve yanak dolgusu uygulamalarının hemen sonrasında gündelik hayatınıza dönebilirsiniz.

 

Dolguların uygulama süreleri hakkında

Dolgu uygulamaları ortalama 15 dakika gibi kısa sürede uygulanma özelliğine sahiptir. Tabii burada hekimin profesyonelliği ve uygulama alanının belirlenmesi de oldukça önemlidir. Ayrıca dolgu dozlarının seçimi ve uygulama noktaları yüzün ve dudakların şeklini tamamen değiştirebileceği düşünülerek dikkatli bir şekilde uygulanmalıdır.

 

Dudak dolgusu ve Yanak dolgusunun etkileri nelerdir?

Dolgu uygulamaları ile yanaklardaki çöküklükler ve sarkıklıklar giderilir. Yanaklarda lifting etkisi oluşur ve yanak hacimsel olarak yukarı doğru kalkar. Dudak dolgusu ile dudaklara hacim verilir, dudaklar daha nemli, genç ve diri görünür. Yanak dolgusu ve dudak dolgusu işlemleri kombine olarak yapıldığı zaman yılların size etki etmediğini daha rahat göreceksiniz.

 

Dolgular vücutta ne kadar süre kalır? Kalıcılığı bulunuyor mu?

Dolguların vücutta kalma süreleri birbirinden farklı olmaktadır. Hareketli bölgelere uygulanan dolgu uygulamalarının dayanma süresi hareketsiz olan bölgelere göre biraz daha fazla olduğu gözlemlenmiştir ve vücut tarafından daha kısa sürede absorbe edilmektedir. Ancak genel olarak dudak dolgusu uygulamalarının kalıcılığı 6-8 ay, yanak dolgusu uygulamalarının kalıcılığı ise ortalama  12-18  aydır.

Dudak Dolgusu ve Yanak Dolgusu en çok uygulanan yüz dolgusudur!! 2

Dolgu sırasında ağrı yada acı hissedilir mi?

Yanak ve dudak dolgusu uygulaması sırasında herhangi bir acı ya da ağrı hissedilmez. Ancak uygulamadan dolayı yapılan yerde şişlik ya da morarmalar oluşabilir. Bu hassasiyetin giderilmesi için buz baskısı yapılır ve olası şişlikler ve morluklar giderilir.

Dudak Dolgusu Yanak Dolgusu  Uygulamaları Fiyat Bilgisi 

Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı merkezlerin çeşitli internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Uzman doktorlar tarafından uygulanan yüz dolgu uygulamalarını yaptırmak için İstanbul Nişantaşı Quartz Klinik +90 212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak dolgu uygulamaları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook  : https://www.facebook.com/quartzclinique

Instagram : https://www.instagram.com/quartzclinique/?hl=tr@quartzclinique

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCQKN5tl1TGjiZrWHCZTy7bw

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir