Sağlık Bakanı Koca: Spor müsabakaları seyircili oynanabilecek

Sağlık Bakanı Koca Spor müsabakaları seyircili oynanabilecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, spor müsabakalarının, sayıları belirlenerek tedbirlerle seyircili oynanabileceğini açıkladı.

Koca, “Rapel veya hatırlatma dozu, yarın Bilim Kurulu toplantısının gündeminde olacak.” dedi.

Åžehir hastanelerine iliÅŸkin iddialar konusunda Bakan Koca, “Hastanelerin, binaların satışı, devri söz konusu deÄŸil. Hastaneler de binalar da arsalar da devletindir.” diye konuÅŸtu.

SaÄŸlık Bakanı Koca, “Fransa’nın almadığı aşı Pfizer’ın sattığı ülkelere gidebilir, Türkiye’ye gelmesi gibi bir durum söz konusu deÄŸil. Çünkü biz aşıyı BioNTech’ten alıyoruz.” ifadesini kullandı.

“Delta plus daha yok ama delta varyantı artıyor. 138 sekansı belirlenmiÅŸ hastadan bahsetmiÅŸtim, ÅŸu an 224’e çıktı.” diyen Koca, “16 ilde görülen delta varyantı, ÅŸu an 26 ilde görüldü. Ağırlıklı İstanbul olmak üzere 224 delta ve bunun 134’ü İstanbul’da.” dedi.

Kaynak: AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir