İş Eldiveni Fiyat ve Performans Özellikleri

İş Eldiveni Fiyat ve Performans Özellikleri

İş Eldiveni Fiyat ve Performans Özellikleri

El yaralanmaları en yaygın endüstriyel tehlikelerdir ve genellikle makine ve aletlerle çalışırken kalitesiz iş eldivenleri kullanılması veya eldiven kullanılmamasından kaynaklanır. Eller, bilekler ve parmaklar kazalarda en çok zarar gören bölgelerdir. Doğru türde eldivenler ve derecelendirme seviyesi ile  yaralanma kolayca önlenebilir. Endüstriyel amaçlarınız için doğru iş eldivenlerini seçmenize yardımcı olacak bazı faktörler vardır.

Kalite

Ucuz eldivenle ciddi sonuçlar doğurabilir.. Daha düşük kaliteli eldivenler satın alarak maliyetleri düşürmeye çalışırsanız, sonunda paradan tasarruf edemezsiniz ve daha da önemlisi çalışanlarınızın sağlığını tehlikeye atarsınız.

Ucuz ve pahalı eldiven arasındaki temel fark, ne kadar dayanacağıdır. Malzeme kalitesi ve üretimi iş eldivenlerinizin kullanım ömrünü uzatır.

El Becerisi

Beceri, gerekli performans için gerekli olan temel bir faktördür. Zayıf el becerisi refleksleri geciktirir. Zayıf el becerisi sağlayan eldiven, çalışanlar için iyi bir seçenek değildir. Eskiden seçenekler çok sınırlıydı ancak günümüzde, performans seviyesi eldivenleri yaygın olarak mevcuttur ve aynı zamanda iyi el becerisi ve koruma sağlar.

Bulaşık Eldiveni ve diğer tüm eldivenlerimiz için tıklayın.

Malzeme tipi

Eldivenlerin malzemesi endüstriyel görevin gerekliliklerine göre seçilmelidir. Isıya dayanıklı olması için kanvas eldivenler, akıma karşı koyması için ise lastik eldivenler kullanılmaktadır. Deri eldivenler son derece dayanıklıdır ve zorlu işler için iyi  tutuşa sahiptir. Metal örgü iş eldivenleri ise keskin nesneleri tutmak ve mekanik parçaları birleştirmek için uygundur. Kimyasallara dayanıklı eldivenler cildi sert kimyasallardan, asitlerden ve sıvılardan korur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir