İstanbul’daki uyuÅŸturucu soruÅŸturmasında Fikret Orman gözaltına alındı

İstanbul'daki uyuşturucu soruşturmasında Fikret Orman gözaltına alındı

İstanbul'daki uyuşturucu soruşturmasında Fikret Orman gözaltına alındı

İstanbul’daki uyuÅŸturucu ve fuhuÅŸ soruÅŸturmasında iÅŸ insanı Fikret Orman gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca “uyuÅŸturucu madde imal ve ticareti”, “uyuÅŸturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaÅŸtırmak için özel yer, donanım veya malzeme saÄŸlayan ve kullananların yakalanmalarını zorlaÅŸtıracak önlemler almak”, “kullanmak için uyuÅŸturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak”, “uyuÅŸturucu veya uyarıcı madde kullanmak”, “fuhÅŸa teÅŸvik ve aracılık etmek” suçlarından yürütülen soruÅŸturmalar sürüyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri, soruÅŸturma kapsamında Fikret Orman’ı gözaltına aldı.

Orman, işlemleri için emniyete götürüldü.

14 şüpheli gözaltına alındı

Soruşturma kapsamında İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphelilerin yakalanması için 16 adreste eş zamanlı operasyon düzenlendiği ifade edilen açıklamada, 14 şüphelinin gözaltına alındığı, 2 şüpheli hakkında ise yakalama kararı çıkarıldığı kaydedildi.

Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen isimlerin şunlar olduğu öğrenildi:

“Fikret Orman, Güzide Aksoy (Güzide Duran), Hakan Sabancı, Kerim Sabancı, Hande Erçel, Burak Elmas, Sezgin Köysüren, Ferhat Aydın, Lütfiye Tuğçe Özbudak, Koray Serenli, Onur Bükçü, İsmail Behram Perinçekli, Kaan Mellart, Didem Soydan, Onur Talay, Mustafa Tari.”

Kaynak: AA