29. İTÜ Sektör Günleri

29. İTÜ Sektör Günleri

İTÜ Sektör Günleri, kariyerlerini hangi sektörde yapmak istediğine karar veremeyen öğrencilere yol göstermeyi hedefleyen bir etkinliktir.

Sektörünün lider firmalarının üst düzey yöneticileri, etkinlikte düzenlenen oturumlar ile öğrencilere kariyer hikayelerini, şirketlerini ve sektörlerini anlatarak ilham vermektedir. Bu sayede öğrenciler belirlenen sektörün şirketlerini detaylıca tanıyabilmekte ve farklı şirketlerin aynı sektördeki çalışma prensiplerini öğrenebilmektedir. Öğrenciler oturumlar sırasında sorularını konuşmacılara sorabilme fırsatı yakalarlar.

Pandemi şartları nedeniyle 2020 yılında online olarak gerçekleştirilen 28. İTÜ Sektör
Günleri’nde 3000’in üzerinde katılımcı ağırlanmıştır.

Online’da Sektör Günleri

Geçmiş senelerde İTÜ Sektör Günleri’ni kampüslerimizin konferans salonlarında gerçekleştiriyorduk fakat 2020 senesinde pandemi sebebiyle etkinliğimizi online gerçekleştirdik. Canlı yayın altyapımız sayesinde İTÜ Sektör Günleri’ni sitemizde yayınladık.

Etkinliğimizi kampüste aktif tanıtmanın yanı sıra dijital medya ajansı desteğiyle önceki İTÜ Sektör Günleri’nden daha fazla kişiye ulaştık.

Düzenlendiğinden itibaren binlerce öğrenciye ulaşan ve onların kariyer hedeflerini belirlemesine yardımcı olan İTÜ Sektör Günleri farklı kanallardan her yıl yeni yüzlerce öğrenciye başarıyla ulaşıyor. Geçen yıl 2000’in üzerinde katılımcıya sahip olan İTÜ Sektör Günleri; basılı, görsel ve sosyal medya üzerinden yüzlerce öğrenciye ulaşmaya devam ediyor.

Detaylı Tanıtım ve bilgilere ekten ulaşabilirsiniz>>>PDF Ek İçin Tıklayın!<<<

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir