50 Bin TL Sahibinden Satılık Otomobil ve Ev Arayanlara Kaçırılmayacak Fırsat

Sahibinden satılık otomobil ya da ev buldunuz. Böyle durumlarda, yani sahibinden ev ya da sahibinden araba satın almak istediğiniz zamanlarda, ödeme konusunda fikirleriniz bellidir. İnsanlar, bu tür satın almalar sırasında, yalnızca iki tür ödeme yönteminden haberdarlar. Bunlardan biri nakit ödeme usulü ile satın alma iken bir diğeri de banka kredisi yolu ile satın alma modelidir. Oysa ezber bozan bir ödeme türü daha var. Bu ödeme türünün adı tasarruf yöntemi.

Tasarruf Yöntemi Nedir?

Bu model, birikimlerinizi kendinizin yönlendirdiği ve kendi ödemelerinizi taksitle ödeyerek satın aldığınız yeni nesil bir satın alma yöntemi. Üstelik bu yöntem ile ödeyeceğiniz taksit sayısı, tutar ve dahası, yalnızca sizin bilginiz dahilinde planlanarak ortaya çıkıyor. Bu sayede ödeme gücünüze göre senetle araba alabilmek ya da tamamen kendi tercih ettiğiniz taksit sayısı ve tutar ile ev sahibi olmak mümkün oluyor.

Tasarruf Yöntemi Nasıl İşler?

Örneğin, 50 Bin TL tutarında bir otomobil satın almak istiyorsunuz. Bu otomobil için 10 Bin TL peşinatınız (Not: Peşinat zorunlu değildir) var. Sistem, 10 Bin TL peşin vermek sureti ile kalan 40 Bin TL 24 Aydan 60 Ay’a kadar kendi tercihinize bağlı olarak taksitlendiriliyor.

Bunun karşılığında araba almak için geriye sadece ödemelerinizi yapmak ve aracı teslim alacağınız tarihi beklemek kalıyor. Arabanızı teslim aldığınızda, geriye kalan taksitler için senet düzenleniyor ve her ay ödediğiniz taksitler ile birlikte senetlerinizi de elden teslim alıyorsunuz. Bu sayede faizsiz ve tamamen kendi birikiminizle araba sahibi olabiliyorsunuz.

Bu sistemin yararları;

  • Faiz ödemezsiniz.
  • Peşinat zorunlu değildir.
  • Dilediğiniz ev ve arabayı satın alabilirsiniz.
  • Ofis, dükkan, tarla, arsa satın alabilirsiniz.

Ayrıca tüm bu işlemler için ek bir koşul ya da şart yoktur.

Katılımevim ile Hayallerine Kavuş

Bu sistem ülkemizde uzun yıllardır var olmasına rağmen, gerçekten karlı bir duruma yeni yeni gelmeye başladı. Tasarruf sistemi, Katılımevim (www.katilimevim.com.tr) ile hiç olmadığı kadar basit ve müşteri dostu. Katılımevim tarafından geliştirilen bu güvenli sistem sayesinde, senetle ev almak ve ödediğiniz senetlerin karşılığında hayallerinize kavuşmak mümkün oluyor. Ev almak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir