ABD Büyükelçiliğinden “tweet” ile ilgili ikinci ‘beğeni’ özrü

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Büyükelçiliğin Twitter hesabından Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Ergun Babahan’ın paylaşımının yanlışlıkla beğenilmesi nedeniyle ikinci kez özür diledi.

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Büyükelçiliğin Twitter hesabından Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Ergun Babahan’ın paylaşımının yanlışlıkla beğenilmesine ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Açıklamada, “Dün Twitter hesabımızda gerçekleşen hatadan dolayı özür dileriz. Ergun Babahan ile bir ilişiğimiz olmadığı gibi, attığı tweet’in içeriğini de onaylamıyoruz ve kabul etmiyoruz. Söz konusu hatadan üzüntü duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.” ifadesi yer aldı.

US Embassy Turkey

@USEmbassyTurkey

We apologize for the mistake that occurred on our Twitter account yesterday. We do not associate ourselves with Ergun Babahan nor do we endorse or agree with the content of his tweet. We reiterate our regret for this error.

US Embassy Turkey

@USEmbassyTurkey

Dün Twitter hesabımızda gerçekleşen hatadan dolayı özür dileriz. Ergun Babahan ile bir ilişiğimiz olmadığı gibi, attığı tweet’in içeriğini de onaylamıyoruz ve kabul etmiyoruz. Söz konusu hatadan üzüntü duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.

614 people are talking about this

ABD Büyükelçiliğinin yanlışlıkla beğendiğini açıkladığı FETÖ firarisi Babahan’ın paylaşımında, “MHP Lideri Devlet Bahçelisiz bir siyaset dönemi” vurgusu yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir