Ameliyatsız Yüz Germe Nedir?

Ameliyatsız Yüz Germe Nedir

Ameliyatsız Yüz Germe Nedir

Ameliyatsız Yüz Germe, cildin bozulmaya en müsait bölgelerinden biri olan yüz bölgesinde yer alan her türlü kırışıklık ve sarkmanın herhangi bir cerrahî müdahale yapılmaksızın giderilerek cildin yeniden olağan ve pürüzsüz görünümüne kavuşturulması işlemidir.

Yüzün yapısını genç ve diri tutan kolajen üretimi, yaşa ve yaşanan şartlara bağlı olarak zamanla azalır. Ankara Ameliyatsız Yüz Germe Estetiği, hem kolajen üretimini destekler hem de cilt yapısını bozan dokuları onarır ve fiziksel görünüşünüzü dirileştirir.

Ameliyatsız Yüz Germe işlemi, Ultherapy ismiyle de bilinir ve bu yöntemle en başarılı şekilde uygulanır.

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Uygulanır?

Ulthera uygulaması için ilk olarak Ulthera başlığı hastanın cildine hafifçe temas ettirilerek cilt arkası incelenir ve dokuya yönelik ilk çalışma yapılır. Daha sonra Ulthera başlığı ile derinin 4,5 mm ve 3 mm altına değinen ve kolajen üretimini destekleyen termal işlem noktaları açılır ve işlem tamamlanır. Bu noktadan sonra vücut kendi kendisini tedavi etmeye başlar ve süreç devam eder.

Ulthera işlemi esnasında ciltte açığa çıkan enerji, stimülasyonun artmasına ve cildin kendi kendini yenilemesine destekte bulunur. Kolajenin meydana çıkmasıyla birlikte ciltte sıkılaşma belirir ve yüz adım adım kendisini toplayarak lifting etkisi yaratır.

Süreç boyunca herhangi bir olağan anestezik işlem yoktur fakat lokal anestezi yapımı mümkündür ve hasta böyle bir talepte bulunacak olursa mutlaka doktoru ile görüşmelidir. Süreç genel olarak 60 ila 90 dakika arasında sürmektedir.

Ameliyatsız Yüz Germe İşlemi Öncesi

Yüz germe işlemi öncesinde dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar vardır. Bu hususlar;

Herhangi bir düzenli ilaç kullanımı var ise mutlaka doktora bildirilmelidir.

Şayet kan sulandırıcı ilaç kullanılıyorsa en az 15 gün öncesinde bırakılmalıdır.

Şayet kullanılıyorsa işleme en az bir hafta kala alkol ve tütün ürünü kullanımına ara verilmelidir.

Ameliyatsız Yüz Germe İşlemi Sonrasındaki Süreç

Ultherapy işlemi, gündelik akış içerisindeki iş, sosyalleşme veya gündelik rutin işler konusunda herhangi bir kısıtlamaya yol açmaz ve son derece zahmetsiz bir dönüş süreci sağlar. İşlem sonrasında kısa bir dinlenmenin ardından hastaneden çıkarak gündelik hayat akışınıza dönebilir ve aktifleşebilirsiniz.

Ultherapy işleminin hemen akabinde gelişen ilk günlerde işlemin etkilerini az da olsa görmeniz mümkündür. Buna karşın daha etkili sonuçların görülmeye başlaması yaklaşık olarak 2-3 aylık bir süreçte gerçekleşir. Cildin işleme verdiği tepkiye göre herhangi bir kalıcılık sağlanıp sağlanmayacağına karar verilir ve şayet lüzum görülür ise de doktor tarafından yeni seans ya da seanslar eklenerek işleme periyodik olarak devam edilebilir. Bu ek seanslarda da kolajen üretimine yönelik destek çalışması yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir