Belgelerinizi Yönetme Mücadelesi 2021’de Daha Kolay Hale

Belgelerinizi Yönetme Mücadelesi 2021'de Daha Kolay Hale

Belgelerinizi Yönetme Mücadelesi 2021'de Daha Kolay Hale

Belgeleri yönetmek her zaman zor bir iş olmuştur. Teknolojideki gelişmeler nedeniyle, belgeleri / dosyaları sorunsuz bir şekilde paylaşmak, göndermek, saklamak ve yönetmek bizim için çok daha kolay hale geldi. Bugün, çevrimiçi araçlar, uygulamalar ve yazılımlar oyuna katıldı ve dijital dünyadaki herhangi bir şirketin önemli bir parçası haline geldi.

Sonuç olarak, insanlar karışıklık yaşamadan tutarlı ve özgürce çalışabileceklerdi. Üzerinde çalıştıkları dosya ve dokümanları kolayca işbirliği yapabilir, düzenleyebilir ve kaydedebilirler. Bu şekilde, herhangi bir şirket kendisini kolaylıkla iyi organize edilmiş bir işletme olarak sunabilir.

Belgelerinizi yönetmekte zorlanıyorsanız, son düşüncelerinize kadar bu yazıyı dikkatlice okumaya başlayın. Burada size çok yardımcı olacak en iyi çevrimiçi belge yönetim araçlarını ve uygulamalarını inceleyeceksiniz.

En İyi 4 Doküman Yönetim Aracı 2021 İçin En İyi Seçildi

Bugün, web’de çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Bu nedenle, insanların rahatlığı için en iyisini seçmek için birçok seçeneği denemeye ve test etmeye karar verdik. Araştırmaya saatler ayırdıktan sonra, aşağıda bahsedeceğimiz en iyi ve güvenilir dört seçeneği bulduk. Araç ve uygulamalarda kararları netleştirmek için, ana faktörleri tartışarak delilik sırasını sağladık. Çalışma yöntemleri, özellikler, kullanım kolaylığı, fiyat ve planlar dahil.

Bu yüzden acele etmeyin ve görmezden gelmeyin; aşağı kaydırın ve okumaya devam edin!

  1. net

Bu, eksiksiz bir dizi dijital araç sunan en popüler web sitelerinden biridir. Burada hemen hemen her tür SEO aracı, Metin analiz aracı ve tabii ki PDF / Belge yönetim araçlarını bulacaksınız. Bu aracın yardımıyla dosyalarınızı kolayca düzenleyebilir, sıkıştırabilir, birleştirebilir, bölebilir ve dönüştürebilirsiniz. PDF’den JPG’ye, dosyalarınızı tek bir kuruş ödemeden yönetebilirsiniz. Searchenginereports.net ‘un en kullanışlı ve ünlü araçlarından biri PDF’den Doc’a dönüştürücüdür. Bu araç, insanların PDF’yi çevrimiçi olarak ücretsiz olarak Word’e dönüştürmelerine yardımcı olacaktır.

Düzenlenemeyen PDF’lerinizi tek tıkla kolayca düzenlenebilir belgelere dönüştürebilirsiniz. Ayrıca, aynı şekilde erişilebilen ve kullanılabilen tüm araçlar sağlam ve verimlidir. Sadece açın, dosyanızı aracın sağladığı çubuğa yükleyin. Şimdi, bunu yaptıktan sonra düğmeyi tıklayın. Bu kadar! Sadece bir dakika içinde dosyanız tam istediğiniz şekilde dönüştürülecektir.

  1. PDF2Go

Bu, kullanıcılarına dosyalarını yönetmek için en temiz ve en güvenli arayüzü sağlayan en iyi bilinen bir web sitesidir. PDF’lerinizi, Word’lerinizi, JPG’lerinizi ve diğer dosya formatlarınızı işlemek için özel olarak tasarlanmış harika bir platformdur. Bu aracı, herhangi bir güçlük çekmeden farklı görevleri gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz. Bu platformu birleşme, dönüştürücü ve kompresör olarak kullanabilirsiniz. PDF2Go’nun çevrimiçi olarak en iyi PDF to Word Converter olarak kabul edildiğini bilmelisiniz.

Hangi işletim sistemini / tarayıcıyı kullandığınız önemli değil. Bu araca istediğiniz zaman istediğiniz yerden yalnızca birkaç tıklama ile erişebilir ve çalıştırabilirsiniz. Dosyalarınızı bu sitenin yardımıyla yönetmek için. Dosyalarınızı verilen çubukta yüklemeniz yeterli. Biçimi seçin ve aşağıdaki düğmeyi tıklayın. Dosyalarınızı işlemek birkaç saniye sürer. Ve bir dakika içinde dosyanız cihazınızın ekranının önünde olacak.

  1. Office Suite

Word, PowerPoint ve Excel belgelerinizi görüntülemenize, düzenlemenize ve oluşturmanıza ve dönüştürmenize yardımcı olan harika bir belge yönetimi uygulamasıdır. Bu, PDF işlevlerini kolayca gerçekleştirmenizi sağlayan birinci sınıf bir uygulamadır. Bu tür işlevler arasında PDF’den Word’e dönüştürme, Word’den PDF’ye dönüştürme vb. Bulunmaktadır.

Bu, 300 milyondan fazla akıllı telefon ve tablette kullanılan harika ve popüler bir uygulamadır. Office Suite, herhangi bir cihaza indirilebilen güvenilir ve kullanımı kolay bir platformdur. Bu yer, hayatınızı gerçekten organize edecek çeşitli biçimleri, özellikleri ve püf noktalarını destekler. Ayrıca, bu uygulamayı kullanmak için dokümanlarınızı veya dosyalarınızı çubuğa bırakın ve işlemi seçin. Bu kadar!

  1. Easy PDF

Son olarak! easyPDF, PDF’lerinizi kolayca Word dosyalarına dönüştürmenize olanak tanıyan bir başka birinci sınıf platformdur. Bu uygulama aynı zamanda Office belgelerinizi veya resimlerinizi hareket halindeyken PDF’ye dönüştürmenize yardımcı olur. easyPDF uygulaması, herhangi bir Kelime İşleme yazılımı, e-posta uygulaması ve bulut depolama hizmetiyle tutarlıdır. Bu program, Dropbox, Google Drive, Dosya Yöneticisi vb. Gibi farklı yerlerden dönüştürmek istediğiniz dosyaları yüklemenizi sağlar.

Tüm bunların yanı sıra, bu uygulama aynı zamanda diğer birçok kelime dosyası görevini gerçekleştirmek için de kullanılabilir. Herhangi bir beceri öğrenmenize veya çok çaba sarf etmenize gerek yok. Sadece dosyalarınızı bırakın, ne yapmak istediğinizi seçin. Ardından, düğmeye basın.

Son Sözler

Hiç şüphe yok ki, 2021’de belge yönetimi mücadelesi oldukça kolaylaştı ve hepsi araç ve tekniklerin yardımıyla mümkün hale geldi. Öyleyse, zamandan ve emekten tasarruf etmek istiyorsanız. Ve ayrıca işinizi iyi organize etmek, ardından bir araç seçin ve şimdi arzularınızı yerine getirmek istersiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir