BeÅŸiktaÅŸ-Antalyaspor karşılaÅŸması BeyoÄŸlu’nda yaÅŸanan patlama nedeniyle ertelendi
Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşması Beyoğlu'nda yaşanan patlama nedeniyle ertelendi
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında BeÅŸiktaÅŸ ile Fraport TAV Antalyaspor arasında bu akÅŸam oynanması planlanan maç, BeyoÄŸlu’nda meydana gelen patlama nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinde yer alan açıklamada, BeyoÄŸlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulunun, Vodafone Park’ta saat 20.00’de oynanması gereken BeÅŸiktaÅŸ-Fraport TAV Antalyaspor karşılaÅŸmasını ileri bir tarihe erteleme kararı aldığı bildirildi.
Açıklamada, “Milletimizi büyük bir üzüntüye boÄŸan bu acı olay sonrasında hayatını kaybeden vatandaÅŸlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı, yaralı vatandaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar diliyoruz.” denildi.
Bu arada Vodafone Park’ta karşılaÅŸmanın ertelendiÄŸine dair anons yapılırken, tribünlere giriÅŸ yapan taraftarlardan stattan ayrılmaları istendi.
Kaynak: AA
