“Bill Gates insanlara mikroçip takmak için koronavirüsü yarattı”

Bill Gates insanlara mikroçip takmak için koronavirüsü yarattı

Bill Gates insanlara mikroçip takmak için koronavirüsü yarattı

Bu iddianın sahibi ABD Başkanı Donald Trump’ın eski danışmanı Roger Stone’a ait. Bugün dünyada 2 milyona yakın kişiyi etkileyen salgının Bill Gates tarafından yaratılan virüsle başladığını ileri süren Stone bunun sebebinin ise insanlara mikroçip takmak için yapıldığını iddia etti. Stone, “Kimse benim bedenime mikroçip takamayacak” dedi.

Dünya üzerinde 2 milyona yakın kişiye bulaşan, 120 bini aşkın kişinin ölümüne neden olan yeni tip koronavirüs Kovid-19 ile ilgili şoke eden bir iddia gündeme geldi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın eski siyasi danışmanı ve yazar Roger Stone, “Bill Gates insanlara mikroçip takmak için corona virüsünü yarattı” dedi.

Aslında komplo teorisyenleri arasında Microsoft’un kurucusu ABD’li ünlü milyarder Bill Gates’le ilgili ilk iddia değildi bu.

Ancak bu kez iddianın sahibi ABD siyasetinde yakın zamana kadar önemli bir rolü olan Roger Stone olunca daha bir dikkat çekici hale geldi.

Stone, katıldığı bir radyo programında koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulundu. ABD Başkanı Donald Trump’ın uzun süre danışmanlığını üstlenen ve ABD kulislerinde “efsane” olarak tanınan Stone, dünyayı kasıp kavuran virüsü ünlü milyarder Bill Gates’in geliştirdiğini ileri sürdü.

The Answer isimli radyo programında Joe Piscopo’ya konuşan Stone, “Bill Gates’in bu salgının yaratım ve yayılım sürecindeki rolü çok önemli. Bazı arkadaşlarım bu iddiaların gerçek olmadığını söylerken diğerleri de çok mantıklı buluyor. Gates ve diğer küreselçiler bu aşıları ve mikroçipleri zorunlu hale getirdi” iddiasında bulundu.

Uzun bir süreden beri küresel bir salgına karşı hazırlıklı olunması gerektiğini dile getiren Gates’i eleştiren Roger Stone, “Kimse benim bedenime mikroçip takamayacak” diye konuştu.

BILL GATES NE DEMİŞTİ?

Dünyanın en zengin insanları arasında olan Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in, 2015 yılında Batı Afrika’yı saran Ebola salgınıyla ilgili konuşmasında söylediği sözler koronavirüs ile birlikte tekrar gündeme gelmişti.

Gates o gün “Önümüzdeki 10 yılda eğer bir şey 10 milyondan fazla insanın hayatına son verirse bu bir savaştan çok, yüksek derecede hızlı yayılan bir virüs olur. Salgın hastalıkları durdurmak için ise çok az yatırım yaptık. Bir sonraki salgın için hazır değiliz.” ifadelerini kullanmıştı.

Bill Gates’in o gün yaptığı konuşmanın detayları ise şöyleydi:

Önümüzdeki 10 yılda eğer bir şey 10 milyondan fazla insanın hayatına son verirse bu bir savaştan çok, yüksek derecede hızlı yayılan bir virüs olur. Füzeler değil, mikroplar olur. Bunun bir nedeni de nükleer caydırıcı silahlara büyük yatırım yapmış olmamız. Salgın hastalıkları durdurmak için ise çok az yatırım yaptık. Bir sonraki salgın için hazır değiliz.

Bulaşıcı hastalığa yakalandığı halde kendini iyi hisseden, uçağa binmiş ya da markete gitmiş birinden virüs kapabilirsiniz.

Virüsün kaynağı Ebola gibi doğal bir salgın da olabilir ya da bir biyoterörizm de olabilir.

Öncelikle yoksul ülkelerde güçlü bir sağlık sistemine kurulmasına ihtiyacımız var. Tıbbi ekiplerle, eğitimli ve yardıma hazır bir sürü insana ordunun birliğine ihtiyacımız var.

Simülasyonlar yapmamız gerekiyor. Savaş oyunları değil bakteri oyunları. Böylece hangi alanda zayıf olduğumuzu anlarız. ABD’de yapılan son bakteri oyunu 2001’den önceydi ve çok iyi sonuçlanmadı. Şuana dek skor;Bakteriler:1 , insanlar: 0

Dünya Bankası’nın tahminlerine göre, küresel bir nezle salgını olması halinde dünya genelinde malvarlığı 3 trilyon doların altına inecek ve milyonlarca ölüm gerçekleşecek.

Kaynak: superhaber.tv

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir