Bill Gates’in Trakya’da ne işi var? – Abdullah Çiftçi

Bill Gates'in Trakya'da ne işi var

Bill Gates'in Trakya'da ne işi var

Bill Gates’in Trakya’da ne işi var? – Abdullah Çiftçi

Bill Gates, kripto para değil, Trakya’da toprak alıyor! – Arslan BULUT

23 Nisan 2021 Cuma

“Merkez Bankası, kripto paraların Türkiye’de ödeme aracı olarak kullanılamayacağına karar verdiğine göre bu alanda çok ciddi bir sorun yaşandı! Yoksa, Türkiye kripto para ile kumar mı oynadı?” diye sormuştum ki, 24 saat geçmeden öncü sarsıntılar başladı ve ilk kripto para vakası patladı… Ardından Bitcoin’in değeri hızla düşmeye başladı.
Devlet paralarının, hiçbir karşılığı olmayan uydurma paralarla ortadan kaldırılmasının “tek para, tek millet, tek devlet, tek dil, tek din” ve nihayet “tek dünya devleti” hedefi için öncelik olduğunu görmek gerekiyor.
“Tek para” hedefinden hiç bahsetmeyip, sürecin önünün alınamayacağını iddia edenler, aslında, “tecavüzden zevk almaya bakın” tavsiyesinde bulunmuş oluyor.
Halbuki, Evren Devrim Zelyut’un önerdiği gibi her devlet kendi kripto parasını çıkarırsa süreç tersine çevrilebilir. Devlet demek, para basma yetkisi demektir!
***
Tabii ki küresel ekonominin büyük ölçüde dolara bağlı olması, dünyadaki en büyük adaletsizliktir. ABD, askerî teknolojideki üstünlükle elde ettiği güce dayanarak, dünya ekonomisinin dolara bağlanmasını sağladı. ABD sıkıştıkça FED para basıyor ve hükûmete borç veriyor. Herkes bu paraya hücum ettiği için değerinde düşme meydana gelmiyor!
Bir gün doları da sıfırlayabilirler. Zira ABD’nin 30 trilyon dolar borcu ödemesi ancak bu şekilde mümkün olabilir! Dolar paçavradan değersiz olursa, Çin ekonomisi de çöker. Çünkü ABD’den en büyük alacaklı Çin’dir…
***
Tek paranın ilk hedefi, ulusal ekonomileri çökertmektir. Hiç çökmeyecek olan ekonomik değer topraktır! Dünya ekonomisi, korona virüs kullanılarak “Büyük Sıfırlama”ya doğru götürülürken, Bill Gates’in bir taraftan aşı üreten kuruluşlara para yardımı yapması, diğer taraftan da ABD’nin ve dünyanın en büyük toprak ağası haline gelmesinin sebebi budur.
Türkiye Kanal İstanbul güzergahının iki tarafındaki toprak satışlarını konuşurken, Bill Gates’in, Edirne ve Kırklareli’nde 22 bin dönüm tarım arazisi satın aldığı bildirildi. Trakya 2000 Sitesi’nin haberine göre Gates’in Türkiye’de toplam 56 bin dönüm arazi aldığı öğrenildi.
Kastamonu gazetesi, “Başımıza Bill Gates kuşu kondu!” diye başlık attı!
Öyle ya devletin yerini Bill Gates alıyor! Türkiye’de ise gençler, tarikat eğitimiyle uyutuluyor.
Avusturya merkezli uluslararası petrol ve gaz şirketi OMV de Edirne ile Kırklareli’nde 6 bin dönüm tarım arazisi topladı.
Haberlere göre Trakya’da en çok tarım arazisi toplayan kişi ise Fıratpen’in sahibi iş adamı Nevzat Demir oldu. Demir’in geçtiğimiz yıllarda emlakçılar aracılığıyla Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’nde en az 517 bin dönüm tarım arazisi aldığı belirtildi. Devamı: https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bill-gates-kripto-para-degil-trakyada-toprak-aliyor-448150h.htm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir