Coronavirüs'ten çok daha tehlikeli!

Coronavirüs'ten çok daha tehlikeli!

Son kitabı Kıyamet Öncesi Âlem Bilgisi -Dijital Virüs- dâhil yazdığı tüm kitaplarda bizleri dijital tehlikeye karşı uyarıp, neslimizi, bedenimizi, ruhumuzu korumak için tavsiyeler veren Hayati Sır sorularımızı yanıtladı…

Dünyada her şey çok hızlandı. Her gün yeni bir felaket haberi ile uyanıyoruz. Yangınlar, depremler, virüs salgınları… Eskiden yüzlerce yılda olanlar şimdi bir kaç ay içinde oluyormuş gibi! Dünya hızla büyük bir ‘kaos’a sürükleniyor. Hayati Sır’a göre bu kaosun en büyük müsebbibi ‘Dijital Teknoloji’yi, ‘Yapay Zekâ’yı elinde bulunduranlar, tabii ve fıtrata uygun olan ne varsa yok edip dünyayı ve insanlığı ‘dijitalleştirmek’ isteyenler.

Sizin dijital virüs olarak tanımladığınız tam olarak nedir?

Fizikçi Hawking’in söylediklerini yeniden hatırlayalım tam da şu zamanda: “Dünyadaki hayat; nükleer savaş, genetik olarak değiştirilmiş 1 virüsün yaratılması ya da yapay zekâ tehdidi nedeniyle sona erebilir”. Ve Yapay Zekâ, Coronavirüs, 5G ilişkisi üzerine bir defa daha düşünelim!

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ’NÜN ESKİ UZMANI İTİRAF ETTİ

Dünya Sağlık Örgütü’nün eski uzmanlarından Peter Koenig’e göre Coronavirüsün çıkarılmasındaki asıl hedef ID2020 projesi. Gates ve Rockefeller vakıflarının finanse ettiği ID2020 ile planlanan ise, virüs aşılarının içerisindeki mikroçipleri hastalara yerleştirip insanları robotlaştırmak. ID2020 projesi ürkütücü planlamalar içeriyor. Dijital kimlik olarak tanımlanan proje ile insanlara aşılar ve ilaçlar içerisinde 5 mikro milimetrelik çipler yerleştirilebiliyor. Davos’ta da görüşülen ID2020 ile her insana bir dijital ID numarası verilecek! ID2020’nin kurucularından birisi Dijital Gates. Diğer ortağı ise dünyanın en büyük aşı ittifakı Gavi The Vaccine Alliance. Ve DSÖ, UNICEF, Dünya Bankası destek veriyorlar. Bugün yaşadıklarımız tüm bunlara hazırlık için değil mi? Biyolojik virüs değil! ‘Dijital virüs’! Hedef herkesi çiplemek!

Nörobiyologlar artık zihin ve bedenin aynı olduğunu savunmaktalar. Ve bu bilginin kuantum mekaniği üzerinden ‘Yapay Zekâ’ üzerine aktarılmasına çalışılmaktadır. Tümüyle sanal bir hâl için. ‘Yapay Zekâ’ya bağımlı kuantum bilgisayarlar üzerinden kitlesel bir zombileşme! Önlenemeyecek bir yayılma hızına sahip dijital virüsler! İnternet sayfaları arasında bir trilyon kadar, insan beynindeki nöronlar arasındaysa bunun yüz katı kadar bağlantı vardır. Ancak internet boyutu birkaç yılda bir iki katına çıktığından on yıl içinde insan beyninin karmaşıklığına sahip olması beklenmektedir.Bu küresel şirk-etlerin tüm yapmak istedikleri, ‘Yapay Zekâ’ya bilinç kazandırmaktır! Mümkün müdür ki bu? Yoksa zaten başarmışlar mıdır?

DİJİTAL VİRÜS NEDİR?

Dijital ortamda çok sayıda kendini kopyalayan ‘kod’ vardır. Düşünsenize internetten saniyede akan milyonlarca gigabyte bilgisayar kodunda şimdiye kadar neler olmuştur? Kaç virüs kendini kopyalamış̧ ve yaygınlaştırabilmiştir? Dijital zombileşme çoktan başlamıştır! 3D yazıcılardan çıkış alıp ev inşa edenler, ekranlardan çıkabilecek bir dijital virüse hazırlıklı olsunlar.1998 yapımıPi filmini bir defa daha seyretsinler. DNA’larımızda yazılı olan genetik bilgilerimizi de bu yüzden araştırırlar. Çipler sizce nedir? Dijital virus sayılabilirler mi? Ya da ekran virüsleri!

Yazının devamı için tıklayın>>>>

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir