Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye ile Arnavutluk ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Erdoğan görüşmede, iki ülke ilişkilerinin ileri düzeyde seyrettiğini, ticari, ekonomik, askeri temaslarla savunma sanayisindeki işbirliğinin atılacak adımlarla daha da güçleneceğini vurguladı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Arnavutluk’ta FETÖ’nün alan kazanmaya yönelik gayretlerinin boÅŸa çıkartılmasının son derece önemli olduÄŸunu, örgütün Arnavutluk’taki eÄŸitim, saÄŸlık ve dini kurumlar içerisindeki yapılanmasının son bulması için de gayretlerin süreceÄŸine inandığını belirtti.

Kaynak: AA