Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında İtalya Başbakanı Draghi ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında, Brüksel’deki ikili temaslarına devam ediyor.

Erdoğan ve Draghi’nin, NATO Karargahı’ndaki görüşmesi basına kapalı gerçekleşiyor.

Erdoğan ve Draghi’nin NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında NATO Karargahı’ndaki basına kapalı görüşmesi, 45 dakika sürdü.

Kabulde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NATO Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Başkanı, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Türkiye’nin NATO Daimi Temsilcisi Basat Öztürk de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Estonya Başbakanı Kallas ile de bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Estonya Başbakanı Kaja Kallas ile de bir araya geldi.

Erdoğan ve Kallas’ın NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında NATO Karargahı’ndaki basına kapalı görüşmesi 40 dakika sürdü.

Kabulde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.

Kaynak: AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir