Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarım Kredi Kooperatiflerini çoğaltacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarım Kredi Kooperatiflerini çoğaltacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarım Kredi Kooperatiflerini çoğaltacağız

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Tarım Kredi Kooperatiflerine iliÅŸkin, “Süratle çoÄŸaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiÄŸimiz talimatlar var. Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar yapılması talimatını verdik. Süratle çoÄŸaltacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinin yakınındaki bir marketi ziyaret etti.

Yaklaşık yarım saat içeride kalan ve kasada nakit ödeme yapan ErdoÄŸan, vatandaÅŸlarla ve çalışanlarla sohbet etti. ErdoÄŸan’a eÅŸi Emine ErdoÄŸan ve kızı Sümeyye ErdoÄŸan Bayraktar da eÅŸlik etti.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, alışveriÅŸinin ardından, “Tarım Kredi Kooperatiflerimizin buradaki gördüğünüz gibi market, çeÅŸitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun.” dedi.

VatandaÅŸların kesesine uygun bir market olduÄŸunu belirten ErdoÄŸan, “Tabii bunların süratle çoÄŸaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiÄŸimiz talimatlar var. Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoÄŸaltacağız. Ve böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaÅŸtırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inÅŸallah gayreti içerisinde olacağız. Åžu anda da bizzat burada yaptığım alışveriÅŸte bunu gördüm. Bundan dolayı da mutluyum.” diye konuÅŸtu.

Kaynak: AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir