Dewalt Dcd 996 Matkap Çeşitleri

Dewalt Dcd 996 Matkap Çeşitleri

Dewalt Dcd 996 Matkap Çeşitleri

Dewalt Dcd996 matkap çeşidi birçok farklı alanda güvenle kullanılabilir. Elektronik hız ayarına sahip olan dewalt dcd 996 matkap kullanılan malzemeye göre hız kontrolü yapabilmeyi sağlar. Ayrıca aşırı yük koruma özelliği ile sıkışma ve zorlanmalarda kullanıcı güvenliği sunar ve makinenin zarar görmemesi adına da otomatik olarak kapanır.

Makine Ustası dewalt Dcd 996 matkap çift akülü sisteme sahiptir. Bununla birlikte rahat kullanım için titreşim emici kauçuk kaplı kabzası ve 3 vitesli şanzımanı ile farklı alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dewalt Dcd 996 matkap ahşap beton çelik plastik duvar ve metal gibi tüm yüzeylerde kullanılabilir. Bununla birlikte sağ ve sol ayarı mevcuttur ve geri dönüşte tam güç vida sökmek için de en iyi performansı sunar.

Dewalt Dcd 996 Darbeli Matkap 

Dewalt Dcd 996 darbeli matkap yüksek güç gerektiren her alanda güvenle kullanılabilir. Çift akü sistemi sayesinde şarj edilmesini beklemeden kesintisiz çalışma rahatlığı sunar. Makine Ustası sitesinden cihaz üzerinde yer alan akü göstergesi sayesinde akü şarj durumunu görebilir ve entegre LED aydınlatma ile çalışma alanını aydınlatma imkanına sahip olabilirsiniz. Cihazın 3 farklı konumda ayarlanabilen LED aydınlatma özelliği mevcuttur. Bununla birlikte manyetik uç yuvası çelik kemer kancası manyetik uç yuvası ve taşıma çantası sayesinde cihazın tüm parçaları temiz ve güvenli bir şekilde depolanabilir.

Advertorial

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir