DKY TEM Avrupa Projesi Ne Zaman Teslim Edilecek?

DKY İnşaat, şimdiye kadar yaptığı projeler ile yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı başardı. Gelecek projelerinden birisi olarak öne çıkan DKY TEM Avrupa projesi, yoğun bir ilgi görüyor. Bu projeden konut satın almak isteyen kişilerin sorduğu sorulardan bir tanesi ise projenin ne zaman teslim edileceği oluyor. Proje teslim tarihi için henüz bir bilgi mevcut değildir.

DKY İnşaat, projelerinde titiz, profesyonel ve hızlı bir çalışma anlayışı sergiler. Bu kapsamda da mümkün olan en kısa sürede projenin teslim edilmesi sağlanır. İstanbul’un Sultangazi ilçesinde hayata geçirilecek olan proje yüksek konut sayısına sahip olacak. Aynı zamanda Avrupa Yakası’nın merkezinde yer alan bir proje olması ile de konut bakımından çok avantaj sağlar.

DKY TEM Avrupa Modern Yaşam Alanları ile Geliyor

DKY TEM Avrupa projesi, son zamanların en fazla beklenen projelerinden birisi olarak gösterilebilir. Sektörün ileri gelen isimlerinden DKY İnşaat’ın imza attığı proje hem kalitesi hem de modern tasarımları ile müşterileri memnun edeceğe benziyor. Sultangazi’de inşa edilecek ve oldukça geniş bir alana sahip olacaktır. Aynı zamanda ulaşılabilir olması da projenin en önemli özelliklerinden bir tanesidir.

TEM Otoyolu üzerinde yer alması sayesinde birçok noktaya kolay ulaşım imkanı bulunuyor. Yakınında bulunan yerlerden birisi de Maslak Bölgesi oluyor. Bu doğrultuda hem değerli hem de kaliteli bir proje olduğunu söylemek mümkündür. Konum olarak oldukça iyi bir yerdedir. Yaşam alanları arasında yükselen bir yıldız gibi parlayan TEM Avrupa projesi, modern konutları en iyi şekilde yansıtır.

TEM Avrupa Modern Tasarım Daireler

Konutlarda tasarım ve yapı oldukça önemlidir. Günümüzde artık daha yenilikçi ve modern tasarımlara ihtiyaç duyuluyor. DKY İnşaat tarafından sunulan proje kapsamında hem modern hem de yeni nesil konutlar hazırlanıyor. Avrupa yakasının merkez noktalarından birinde yer alan ve hemen hemen her yere yakın olan konutlar, oldukça kullanışlıdır. Sadece iç tasarım açısından değil aynı zamanda dış tasarım açısından da yenilikçi görünüm sunarlar. Proje kapsamında sosyal faaliyetler için çok geniş bir alan ayrılmıştır. Bu doğrultuda da iyi bir yaşam alanı sunmak adına gerekli olan her şey yapılmıştır.

TEM Avrupa Projesi Daireleri

TEM Avrupa projesinde herkesin beklentilerine ve ihtiyaçlarına yönelik daireler bulunuyor. DKY İnşaat tarafından sunulan yeni projelerden birisi olarak insanların ilgiyle takip ettiği proje, 52 bin m2 boyutunda bir arsa üzerinde yapılacak. 52 bin m2 kare üzerinde yer alacak bu projede tam 1300 konut bulunacak. Dairelerin geniş ve ferah tutulmasına özen gösterilen projede her zaman yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak amaçlanıyor. Yeni nesil yaşam tarzını kaliteli bir şekilde yansıtan ev tasarımları ile kullanıcıların beklentilerini en iyi şekilde karşılamak amaçlanır.

Advertorial

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir