E-Ravza En Kaliteli Ürünleri Seçerek Müşterilerine Sunar

E-Ravza En Kaliteli Ürünleri Seçerek Müşterilerine Sunar

E-Ravza En Kaliteli Ürünleri Seçerek Müşterilerine Sunar

Ravza Hurma 1998 yılında Suudi Arabistan’da kurulan ve bu bölgedeki hurma satışı işlemlerini gerçekleştirerek sektöründe lider konumuna ulaşan bir firma olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle Hac vazifesini yerine getiren vatandaşlarımız tarafından sürekli tercih edilen Ravza Hurma sektör içerisinde hızlı bir biçimde büyüme ivmesi kazanarak Ankara Elmadağ merkezde bir hurma seçme ve paketleme tesisi kurmuştur. Dijital pazarlama sektörüne de giriş yapan Ravza Hurma son derece başarılı ve şeffaf bir web sitesi kurarak internet üzerinden de karışık çerez başta olmak üzere hurma, lokum, kuruyemiş, kuru meyve, çikolata ve drajeler, kahve çeşitleri gibi ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Aynı zamanda Ravza Hurma son derece dekoratif bir şekilde hazırlanmış hediyelik şekerleme çeşitlerini de yine internet üzerinden satışa çıkarmıştır.

E-Ravza Fiyat Politikasını Her Bütçeye Göre Ayarlamıştır

Ravza Hurma fiyat politikasını belirlerken her bütçeden bireyin kaliteli ve besleyici kuruyemiş ve kuru meyve çeşitlerini ulaşabilmesi için ekonomik bir düzeyde tutmaya çalışmıştır. Yine karışık çerez fiyat politikası da her bıçağından bireyin ulaşabileceği bir düzeyde belirlenmiştir. Öte yandan Ravza hurma Suudi Arabistan bölgesinden getirdiği hurma çeşitlerinin de ekonomik fiyatlarla müşterilerine sunulmasına dikkat eder. Bu nedenle internet sitesi üzerinden fiyatlarına şeffaf bir biçimde müşterileriyle paylaşmaktadır.

WhatsApp Destek Hattı Üzerinden E-Ravza’ya Ulaşmak Mümkündür

Ravza Hurma dijital dünyanın bütün yeniliklerini bünyesinde hızlı bir biçimde entegre etmiş ve bu sayede hem internet web sitesi üzerinden hem de WhatsApp destek hattı üzerinden müşterilerine hizmet vermeye gayret göstermiştir. Bu WhatsApp destek hattı üzerinden müşteriler ürünlerle ilgili akıllarına takılan her türlü soruyu sorabilmekte ve siparişlerini verebilmektedirler. Günümüzün en etkin haberleşme kaynaklarından olan mobil uygulamaları verimli bir şekilde kullanan Ravza Hurma aynı zamanda son derece profesyonel bir kadroyu bünyesinde istihdam etmektedir. Bu kadro sayesinde ülkemizde ve dünyada üretilen en kaliteli kuruyemiş ve kuru meyve çeşitlerini vatandaşların hizmetine sunmaktadır. Aynı zamanda siparişlerin hızlı bir biçimde teslim edilmesi için ülkemizin en başarılı kargo şirketleri ile birlikte hareket eder.

Kaynak: https://www.e-ravza.com/karisik-kuruyemisler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir