Elazığ ve Malatya’da enkazdan 4 kiÅŸi kurtarıldı

Elazığ’ın Maden ilçesine baÄŸlı Gezin köyünde çöken binadan 2 kiÅŸi saÄŸ çıkarıldı. Malatya’nın DoÄŸanyol ilçe merkezindeki Gökçe Mahallesi’nde yıkılan iki katlı kerpiç evin enkazından ise 2 kiÅŸi kurtarıldı.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde Gezin köyünde yıkılan 6 katlı binanın enkazından 2 kiÅŸi yaralı çıkarıldı.

Maden ilçesine bağlı Gezin köyünde çöken 6 katlı binada AFAD ve UMKE ekiplerinin çalışması sonucunda 2 kişi enkaz altından sağ çıkarıldı.

Ä°ki yaralı, 112 Acil SaÄŸlık ekiplerince Elazığ’daki hastanelere kaldırıldı.

Ekiplerin enkazda arama kurtarma çalışması sürüyor.

Malatya’da depremde çöken iki katlı kerpiç evin enkazından 2 kiÅŸi kurtarıldı

DoÄŸanyol’da, deprem nedeniyle bazı evlerde göçük oluÅŸtu.

AFAD ekipleri, ilçe merkezindeki Gökçe Mahallesi’nde yıkılan iki katlı kerpiç evin enkazından 2 kiÅŸiyi çıkardı. Enkaz altında 1 kiÅŸinin daha olduÄŸunu deÄŸerlendiren ekipler, arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Enkazın bulunduğu alanda 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri de hazır bekliyor.

Bu arada, Malatya Valisi Aydın Baruş da Doğanyol ilçesine gelerek, arama kurtarma çalışmalarını yerinde gördü ve ekiplerden bilgi aldı.

Kaynak: AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir