En iyi Sosyal Medya Danışmanlığı Ajansı

Sosyal medya danışmanlığı, markanın büyümesi, daha çok müşteriye ulaşılması ve firma ile müşteri arasında karşılıklı şeffaf iletişim olması açısından önemlidir. Profesyonel sosyal medya yönetimi firmayı sizlerin, potansiyel müşterilere sosyal medya kanallarından kolay bir şekilde ulaşmaya destek olur. Google ve diğer arama motorlarında olan reklam ücretlerine göre çok daha düşük bütçe ile marka ve ürünlerin pazarlaması yapılarak, kısa zamanda başarıya ulaşmayı kolay hale getirir.

Sosyal medya ajansı özelinde etkili sosyal medya pazarlama stratejisi ile kısa sürede, satışlarda yükselme ve marka bilinirliği sağlanabilir ve en az maliyetle rakiplerden sıyrılıp sektör içerisinde en önlerde yer alabilirsiniz.

Firmanızın sağladığı ürün hizmetlere gereksinim duyan insanlar olduğu bir gerçek. Müşterilerin sizi bulabilmesi için en doğru zamanda, doğru noktada olmalısınız. Bundan dolayı sizi olmanız gereken tüm sosyal medya platformlarında, güçlü bir şekilde yerinizi almanızı gerçekleştiriyoruz. Yapmanız gerek şey ise, koltuğunuza yaslanıp, kahvenizi yudumlarken müşterilerin dönüşüm ve etkileşimini izleyerek başarının keyfini çıkartmak…

Mutlu müşterilerin en iyi reklam kaynağı olduğu unutulmamalıdır. Sosyal medya yönetimi sağlayan firma ile çalışıldığında, sosyal medyada şirketle ilgili olumlu veya olumsuz görüş bildiren, yorumda bulunanlarla iletişim kurulmasına destek sağlanır. Müşteriler bu destekle kendilerine değer verildiğini anlarlar. Bu markanın, kurumsal kimliğin oluşması ve güçlenmesinde çok önemlidir.
Sare Medya olarak size etkili sosyal medya danışmanlığı ile başarılı bir reklam stratejisi sağlıyoruz. Sosyal medya ajansı olarak Sosyal Medya ile ilgili şu hizmetleri gerçekleştiriyoruz.

  • İçerik Üretim Stratejisi ve Yönetimi
  • Topluluk Yönetimi
  • Takipçi Yönetimi
  • Hesap Stratejisi ve Yönetimi
  • Metin Yazarlığı
  • Raporlama
  • Kanal Analitikleri
  • Kampanya Stratejisi ve Yönetimi
  • Topluluk Analizi ve Etkileşim Planlaması

Sosyal Medya Danışmanlığı

Danışmanlık, bilgisi ve deneyimi olan kişinin uzmanlığı olan konuyla ilgili hizmet vermesidir. Bu tanımlama ile Sosyal Medya Danışmanlığı da sosyal medyada fikirleri, deneyimi ve bilgisi bulunan kişinin hizmet vermesidir.

Sosyal Medya Danışmanlığı yalnızca Sosyal Medya hesaplarının değil, dijital dünyada bulunduğunuz her mecrada marka imajına uygun olarak bir bütün oluşturulmasıdır. Sosyal medya hizmetlerinde önemli olan da tam burasıdır. Çünkü sosyal medya dünyası zor güven duyulan fakat çabuk güven kaybı yaşanan bir ortamdır.  Markanızın; paylaşımları, reklamları, imajı veya söylemleri iddia edilenleri karşılamada yetersiz düzeydeyse markanız bu alanda yok olmaya mahkûm olur. Örneğin; bir e-ticaret sitesi var ve sosyal medyadan buraya müşteri kazandırmak istiyorsunuz. Eğer e-ticaret alt yapısı ziyaret trafiğini kaldıramayacak gibiyse veya ödeme yöntemleri ile sistemsel bir sıkıntı bulunuyorsa bu olumsuzluklar sizin sosyal medyada zarar görmenize ve çok sık görülen olumsuz yorumları almanıza sebep olacaktır.

Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal Medya Yönetimi; Sosyal Medya Danışmanlığı aşamasından sonra markaya ait sosyal medya mecralarında bu stratejilerin uygulanışı ve hayata geçirilmesidir. Bu süreçlerin ve hesapların yönetimidir. Sosyal Medya Danışmanlığı strateji süreci ve planlama oluşturulan bölümken, Sosyal Medya Yönetimi bu planlamaların ve stratejinin uygulamada olduğu kısımdır.

Sosyal Medya hesapların marka imajını yansıtan doğru tasarım dili ile yönetimi, takipçilerle üst seviyede etkileşimin olması, imaj ve kriz yönetiminin sağlanması, yaratıcı fikirlerin oluşumunu içermektedir. Reklamlar, Kriz Yönetimi, PR, Paylaşımlar ve Medya Planlama vb. süreçlerde bu kısma dahildir. Sosyal Medya Danışmanlığı, planlama ve deneyimin sağlandığı teorik bölümken, Sosyal Medya Yönetimi bu teorilerin ve planlamanın uygulamaya geçildiği pratik bölümü oluşturmaktadır.

Advertorial

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir