En Şık Gümüş Alyans Modelleri

En Şık Gümüş Alyans Modelleri

En Şık Gümüş Alyans Modelleri

Alyans, kelime anlamı olarak ittifak demektir. Yani çiftlerin birbirlerine ömür boyu beraber yaşayacaklarına dair verdikleri sözdür. Bu mutlu anı ölümsüzleştirmek için gümüş alyans almak ve kullanmak, artık farklı bir medeni durumun olduğunu ifade etmektedir. Birçok beğeniye uygun şekilde tasarlanmış, gerek desen gerekse renk anlamında çeşitlilik arz eden alyansların arasından dilediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz.

El Yapısına Göre Hangi Gümüş Alyanslar Alınmalı?

Gümüş Dünyası tarafından son derece uygun fiyatlar üzerinden sunulan ve bir ömür boyu parmağınızdan çıkaramayacağınız alyanslar, farklı özellikleri ve tasarımları ile beklentileri sonuna kadar karşılıyor. Yapacağınız seçimin öncesinde parmak yapınıza göre hareket etmeniz, hem olası sorunların önüne geçecek hem de alyansın çok şık bir biçimde elinizde durmasını sağlayacak.

Kısa parmaklara sahip olanlar için en iyi tercih her zaman profili oldukça ince olan ve sade görüntüsü ile öne çıkmış alyanslardır. Böylelikle daha orantılı bir biçimde yüzüğün durması mümkünüdür. İnce parmaklar için ise benzer bir yolu takip etmek son derece mantıklıdır. İnce bombeye sahip olan alyanslar ilk sırada gelir. Klasik ürünlerin tercih etmek şıklığı da doğal olarak beraberinde getirecektir.

Büyük el ve kalın parmaklara sahip olanların, ince gümüş alyansları tercih etmesi çok doğru bir seçim olmaz. Çünkü böyle bir seçim, yüzüğün elde kaybolması gibi bir sonucu da beraberinde getireceğini unutmamak lazım. Bu yüzden hem gösterişli hem de kalın olan alyanslar daha başarılı bir seçim olacaktır.

Şık Gümüş Alyans Modelleri

Gümüş alyans modelleri arasında özellikle zarafeti ile göz dolduran taşlı ürünler her daim çok büyük bir ilgi görmektedir. Değişik birçok taş kullanılmıştır. Bunların başında zirkon gelmektedir. Yan kısımları bu taşlarla özenerek tasarlanmış olan alyanslar, hem şık hem de ilgi çekicidir. Es oymalı olarak bilinen Rose serisi, son yılların en çok tercih edilen ürünlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Gümüşün şıklığı ile kahverengi oyma alanının başarılı bir biçimde uyum göstermesi, hem erkeklerin hem de kadınların beklentilerini kesinlikle karşılıyor.

Mitolojik öğeler taşıyan Grek düz gümüş alyans ise sıra sıra işlenmiş olan yüzüğe paralel bir biçimde dizayn edilmiş taşları sayesinde harika bir görünüme sahiptir. Beyaz gümüşün öne çıktığı, 925 ayar ürünler son derece şık ve aynı zamanda başarılı. Dileyen kişiler satın alma işlemi öncesinde isim yazdırabiliyorlar.

Renk çeşitliliğini sevenler için ise üç renkten oluşan alyanslar kesinlikle ilgi çekici. Siyah, sarı ve gümüş renginin tam bir uyum içinde olması dikkatlerden kaçmıyor. En özel gününüzde bu tip bir seçim yapabilirsiniz. Ayrıca el yapımı işçiliği ile öne çıkan, yan kısımlarında Türk kültürünün zengin motiflerini barındıran alyans modellerini de unutmamak lazım.

Uygun Fiyatlı Gümüş Alyans Tasarımları

Gümüş Dünyası farkı ile fiyat anlamında daha makul olan ürünleri de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Uygun ücretlendirmeye rağmen alyansların şıklığı ve göz alıcı olması sizin için harika  bir avantaj olacak. Kenar kısımlarında tercih edilmiş olan rose kaplama ile öne çıkan alyansa bunlardan birisi. Sadelikten hoşlanmayanlar için ise altın detaya sahip ürünler çok doğru bir tercih olacak. Beraberliğinizi bir ömür boyu devam ettirmek istediğinizi, sonsuzluk simgesi olan alyansı satın alarak ona göstermeniz mümkün.

Tamamen rose rengi kullanılarak dizayn edilmiş gümüş alyans tasarımları farklı bir seçim olarak her daim tercih edilebilir. Son yıllarda çok sık tercih edilen ve özellikle keskin olmayan şekli sayesinde ilgi toplayan bombeli alyanslar uygun fiyatlar üzerinden rahatlıkla satın alınabilir. Tüm bunların yanı sıra çizgi detaylı, sık aralıklı çizgili, şerit modelli, sade şeritli olan ürünler de seçilebilir. Önemli olan ise satın alınacak olan alyansın beklentilerinizi tam anlamı ile karşılayabilmesidir.

Gümüş Alyans Satın Alırken Dikkat Edilecekler

Gümüş alyans alırken dikkat edilecek birçok farklı husus vardır. Kadınlar için ayrı erkekler için daha değişik şekillerde tasarlanmış olan ürünlere yönelmek gerekmektedir. Özellikle kadınların kullanacağı tek taş ile beraber alyansın tam bir uyum göstermesi önemlidir. Ergonomiklik göz önünde bulundurulmalıdır. Terleme yapmayan, sizi rahatsız etmeyecek, uzun yıllar boyunca kullanılabilecek bir ürünü seçmek son derece mühimdir. Böylelikle olası parmak tahrişlerinin önüne de geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir