Engelliler için Ev Kampanyaları

Engelliler için Ev Kampanyaları

Engelliler için Ev Kampanyaları

Engelliye ev kampanyaları sayesinde toplumun bir parçası olan engelli vatandaşlarımıza uygun ev alma imkanları sunulmaktadır. Bu sayede yapılan çalışmalar ile uygun ödeme koşulları sayesinde hiç faiz veya vade farkı ödemek zorunda kalmadan kendi ödeme planlarını belirleyerek engellilerin ev sahibi olması sağlanıyor.

Herkesin olduğu gibi onların barınma ihtiyaçlarını kökünden çözüme kavuşturmak ve doğru adımı atarak ev sahibi olmalarını sağlamak için uygulanan farklı özellikleri içinde barındıran kampanyalar mevcuttur. Tek yapılması gereken o kampanyalar arasından size en uygun olanı tercih ederek başvurunuzu yapmak olacaktır.

Ev Almak İsteyen Engelliler İçin Oluşturulan Kolaylıklar

Peşinatsız ev alabilmenin yanında engellilere firmalar tarafından çok sayıda kolaylık sağlanmaktadır. Tabi bu kolaylıklara sahip olabilmek için öncelikle gerekli şartları sağlamalı ve doğru şekilde başvuru yapmanız gerekmektedir. Her insan olduğu gibi TC vatandaşı olan engelli vatandaşlar için özel kolaylıklar bulunmaktadır. Onlar düşünülerek yapılan evlerde rahatça yaşamak ve barınma ihtiyacını gidermek için bu kolaylıklardan yararlanabilirler.

Devlet desteği ile hazırlanan özel kampanyaların yanında şirketler tarafından sunulan avantajlarda bulunur. Faizsiz olarak ev başvurusu yapılabiliyor olmasının yanında vade farkı, istenilen vade sayısı, bütçeye göre ödeme planı hazırlanması ve uygun tarihte evin alınması gibi avantajlar sunulmaktadır. Ayrıca bu dönemde bazı firmalar engellilere kira yardımı yaparak ekonomik anlamda destek sağlanmaktadır.

Engelli Ev Almak İçin İstenen Şartlar

Engelliler için ev sunulan kampanyalarda aranan temel şartlar vardır. Bu şartlar firmalara göre değişiklik gösterse de genelde aynı şeyi ifade etmektedir. Firmalar engellenin heyet raporunun en az %40 olmasını istemektedir. Tabi bu oran dediğimiz gibi farklılıklar göstermektedir.

Ayrıca bazı firmalar engelli müşterilerinden Özürlüler İdaresi’nden alınan bir kimlik kartının fotokopisini de isteyebilmektedir. Bu şartları sağlayan tüm engelli vatandaşlarımızın ülkemizin her yerinde bulunan evlerden birisini almak için başvuru yapmalarına izin verilmektedir. Bu sayede özel ödeme koşullarından, özel kampanyalardan yararlanarak hayalini kurdukları eve rahat ödeme planlamalarından yararlanarak sahip olabilirler. Bu yardımlardan yararlanmak istiyorsanız sizde bu kampanyaları sunan firmalarla yüz yüze veya telefon yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir