Engelliye Ev Müjdesi! Engelli Kampanyaları!

Engelliye Ev Müjdesi! Engelli Kampanyaları!

Engelliye Ev Müjdesi! Engelli Kampanyaları!

Engelliye ev müjdesi; Birevim, Fuzulev ve Birikimevim gibi tasarruf şirketleri tarafından verilmektedir. Hem faizsiz hem de peşinatsız ev sahibi olabilmektedirler. Ayrıca yüksek vade ve düşük taksit seçenekleri ile istedikleri evi alabilmeleri mümkün olmaktadır. Engelli bireyler; %40’a varan indirim fırsatları ile konut projelerine dahil olabilmektedirler. Engel oranının %40’ın üzerinde olduğunu belgeleyebilecek olan engelli bireyler için geçerli olan kampanyalardır.

Sisteme dahil olurken istenen belgeler arasında engelli sağlık raporunun sunulması gerekmektedir. Böylece ödeme planlarını kendilerine sunulan imkanlar dahilinde en uygun şekilde hazırlayabilmeleri mümkün olmaktadır. Engelli bireylerin uzun süre boyunca para biriktirmesi veya uzun seneler süresince ev taksiti ödemesine gerek kalmadan, tasarruf şirketleri sayesinde ev sahibi olabilmesi mümkündür.

Engellilere Sunulan Ev Kampanyaları

Engelli bireylere; Birevim, Fuzulev ve Birikimevim gibi tasarruf şirketleri tarafından engelli kampanyaları sunulmaktadır. Bu kampanyalar ile beraber engelli vatandaşlar da bütçeleri sarsılmadan ev sahibi olabilmektedir. Engelli maaşı alan vatandaşların peşinat sıkıntısı yaşayabileceği göz önünde bulundurularak, kendilerinden peşinat talep edilmeden sisteme dahil edilmektedirler. Ayrıca amaç toplumun her kesiminden insanın hayal ettiği eve kavuşması olduğu için ödeme kolaylıkları da sunulmaktadır.

Engelli bireyin aylık gelirine ve kendisine sunulan kampanyalara göre bir ödeme planı oluşturması sağlanmaktadır. Bu sayede engelli birey, kira öder gibi istediği eve sahip olabilmektedir. Üstelik erken teslimat avantajlarından da yararlanabilmektedirler. Hem engelliler hem de engelli bireylerin birinci dereceden yakınları engelli kampanyalarından yararlanabilmektedirler.

Engellilere Faizsiz Ev Müjdesi

Engelli bireylerin faizsiz ev almak için Birevim, Fuzulev ve Birikimevim gibi tasarruf şirketleri ile görüşmeleri yeterli olmaktadır. Almak istedikleri evi kendileri bulmaktadırlar ve bunun değeri veya bulunduğu yer konusunda bir kısıtlama olmamaktadır. Ödeme planlarını da kendilerine sunulan avantajlı seçenekler doğrultusunda belirleme imkanına sahip olmaktadırlar. Her ne kadar bankalar da engelli bireylere avantajlı kampanyalar sunuyor olsalar da; banka kredisi alanlar, yüklü miktarda faiz ödemesi yapmak durumunda da kalmaktadırlar. Ancak tasarruf projelerine dahil olanlar; faiz ödemesi yapmadan, sadece evin değerini taksitler halinde ödeyerek istediği evin sahibi olabilmektedirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir