Erdoğan İstanbul’da yapımı devam eden hastaneleri havadan inceledi

Erdoğan İstanbul'da yapımı devam eden hastaneleri havadan inceledi

Erdoğan İstanbul'da yapımı devam eden hastaneleri havadan inceledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı devam eden Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe ile Başakşehir İkitelli Şehir Hastanelerini havadan inceledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı’nda yapımı devam eden hastaneler ile Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi’ni havadan inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya’daki Huber Köşkü’nden helikopterle hareket ederek, Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı’nda inşası devam eden hastaneler ile Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi’ni havadan inceledi, hastaneler hakkında bilgi aldı.

Erdoğan, incelemelerin ardından Huber Köşkü’ne döndü.

Sağlık Bakanı Koca inşaat çalışmaları süren hastanelerde inceleme yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sırasıyla Sancaktepe’de ve Atatürk Havalimanı yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden hastanelerle Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Koca’ya incelemeler sırasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da eşlik etti.

“İstanbul’u her iki yakasıyla afetlere hazır hale getireceğiz”

İncelemelerin ardından Bakan Koca, Twitter hesabından Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı yerleşkesine yapılan hastanelere ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımında Sancaktepe’de inşa edilen hastaneye ilişkin, “Sancaktepe’deyiz. Salgın, deprem ve afet hastanemiz hızla inşa ediliyor. 432’si yoğun bakım olmak üzere toplam 1008 yataktan oluşan çok amaçlı hastanemiz her türlü ihtiyaç halinde tam kapasite hizmet verecek. Türkiye, sağlık sistemiyle dünyada fark yaratmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca, Atatürk Havalimanı yerleşkesinde yapımı süren hastaneye ilişkin de “İstanbul’u her iki yakasıyla afetlere hazır hale getireceğiz. Yeşilköy’de inşa ettiğimiz çok amaçlı hastane; salgın, deprem ve her türlü afette güçlü bir sağlık altyapısı oluşturacak. Her odası yoğun bakıma dönüştürülebilen hastanemiz toplamda 1008 yataklı.” bilgilerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Kaynak: AA

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir