Fenerbahçe, Cengiz Ünder ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı

Fenerbahçe, Cengiz Ünder ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı

Fenerbahçe, Cengiz Ünder ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı

Sarı-lacivertliler, 4 yıllığına renklerine baÄŸladığı Cengiz’in bonservisi için Olimpik Marsilya’ya 15 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek.

Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AÅž’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, Cengiz’in bonservisi için Olimpik Marsilya Kulübüne 15 milyon avro bonservis bedelinin 4 sene içinde ödeneceÄŸi belirtilerek, “FIFA talimatları gereÄŸi doÄŸacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir.” denildi.

Cengiz Ünder için Ülker Stadı Fenerbahçe Şükrü SaracoÄŸlu Spor Kompleksi’nde gerçekleÅŸtirilen imza törenine sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ve sportif direktör Mario Branco katıldı.

Attığı imzanın ardından açıklamalarda bulunan Cengiz, uzun uğraşlar sonucunda Fenerbahçe forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Sürekli menajerimle konuÅŸmalarımızda kulüpteki yöneticilerimizle birlikte geçen bu süreçte herkesin bana karşı duruÅŸu çok güzeldi. Åžu an Fenerbahçe’deyim, çok mutluyum. Kendimi çok gururlu ve mutlu hissediyorum. Bir an önce takım arkadaÅŸlarımla antrenmana, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Marsilya’dayken İrfan Can ile çok konuÅŸtum. Edin ile konuÅŸtum ki onunla konuÅŸtuÄŸumuzda da ‘Ne zaman geliyorsun?’ tarzında olmuÅŸtu. Ben de biraz daha sabırlı olmamız gerektiÄŸini söylemiÅŸtim. Ondan sonra tekrar konuÅŸmuÅŸtuk. Bunun sonucunda artık buradayım. İrfan ile zaten sürekli, her gün konuÅŸuyoruz. Milli takımdan arkadaşım, sevdiÄŸim birisi ve ÅŸimdi onunla aynı takımdayım. Çok mutluyum.”

Fenerbahçe taraftarına da mesaj yollayan milli futbolcu, “Buraya gelmeden önce taraftarın desteÄŸini çok fazlasıyla hissettim. Bu beni gerçekten derinden etkiledi. Türkiye’ye ayak bastığım andan itibaren de hepsi yanımda oldu. SaÄŸ olsunlar havalimanına geldiler, bu benim için çok önemli. Onlar için, bu formayı giyeceÄŸim için çok mutluyum. Bir an önce onların karşısında formayı giymek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir