Fethiye Glamping İçin Yolunuz La Lucci Fethiye’ye Düşmeli!

Cennetten farksız bir atmosferde tatil yapmak istiyorsanız sizi vakit kaybetmeden Fethiye’ye bekliyoruz. İnsanlar; Fethiye’ye deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkarmak adına gelirler. Bilhassa dünyaca ünlü Fethiye otellerinde yer bulmaya çalışırlar. Ancak, Fethiye otelleri; tahmin edebileceğiniz üzere son derece kalabalıktır. Bu yüzden, birçok kişi; yer bulamam düşüncesiyle Fethiye tatilini erteler. Fakat, Fethiye’de farklı konaklama seçenekleri de vardır. Onlardan birisi de kesinlikle glamping!

La Lucci Fethiye; fethiye glamping deneyimi yaşamak isteyenler için kesinlikle en iyi adres! Farklı konaklama seçenekleri, restoranı, lüks ve konforu bir araya getiren detayları ile göz dolduran bir yer!

Glamping Hangi Avantajlara Sahiptir?

Birçok kişi doğaya sevdalıdır. Tatilini lüks ve ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren otellerden ziyade doğayla iç içe bir ortamda yapmak isteyenlerin sayısı bir hayli fazladır. Bu yüzden, insanlar; bilhassa yaz aylarında kamp yapmak adına arayışlara girerler. Fakat, kamp yapmanın birtakım zorlukları vardır. Ateş yakmak, soğuktan korunmak, yemek hazırlamak ve daha birçok faktörün zor şartlarda halledilmesi gerekir. Söz konusu faktörler; insanların kamp yapma hayallerini ertelemelerine neden olur.

Glamping; lüks çadır kampı olarak bilinir. İnsanların beş yıldızlı otellerde bulabilecekleri imkanlarla doğada tatil yapabilmeleri olarak özetlenir. Diğer insanlardan izole bir şekilde tatilini gerçekleştirmek isteyenler için en uygun seçenektir. Glamping imkanları oldukça iyidir. Jakuziden ısınma araçlarına kadar uzanan farklı imkanlar sayesinde belki de otellerden bile daha iyi bir tatil gerçekleştirilebilir. Isı yalıtımı, duş ve tuvalet, malzeme saklama alanları ve özgün glamping konaklama seçenekleri arasından tercih yapabilme fırsatı mevcuttur.

Glamping’in avantajları tüm bunlarla sınırlı değil! Bu konaklama türünü tercih edenler; doğa ile iç içe olma şansını yakalarken lüksten ve rahattan da ödün vermezler. Doğanın tüm büyüleyiciliğine tanık olabilirler. Ayrıca, glamping; çevreye dost bir konaklama seçeneğidir. Buna ek olarak, glamping; zannedilenin aksine uygun fiyatlı bir seçenektir. Bilhassa otellere kıyasla daha uygun fiyatlıdır.

Neden La Lucci Fethiye Tercih Edilmelidir?

İnsanlar; glamping avantajları hakkında bilgi aldıktan sonra bu deneyime erişmek adına ne yapmaları gerektiğini araştırıyorlar. La Lucci Fethiye; ziyaretçilerine görüp görebileceğiniz en kaliteli glamping deneyimini sunuyor. Gelin, La Lucci Fethiye’nin özelliklerine yakından bakalım!

Her şeyden önce, Ege atmosferine yakından tanıklık etmek isteyenler için ideal bir seçenek olduğunu söylemek gerekir. Fethiye kent merkezine sadece 36 km uzaklıkta oluşu; ulaşım açısından ciddi bir avantajdır. Seçkin, sıra dışı ve lüks bir konsept içerisinde tatilini gerçekleştirmek isteyenler için hiç şüphesiz en uygun seçenek olacaktır.

La Lucci Fethiye; balayı süit, junior süit, akvaryum süit gibi farklı oda seçenekleri ile göz doldurur. Fethiye glamping deneyimini yerinde yaşayabilmek adına önceden rezervasyon yaptırılmalıdır.

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir