FETÖ’nün Kara Kuvvetlerindeki yapılanmasına yönelik soruÅŸturmada 15 gözaltı kararı

FETÖ'nün Kara Kuvvetlerindeki yapılanmasına yönelik soruşturmada 15 gözaltı kararı

FETÖ'nün Kara Kuvvetlerindeki yapılanmasına yönelik soruşturmada 15 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki yapılanmasına yönelik soruÅŸturmada 3’ü mahrem imam 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

BaÅŸsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, Terör Suçları SoruÅŸturma Bürosunca FETÖ’nün Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki “mahrem hizmetler” olarak adlandırılan yapılanmasına yönelik soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

Bu kapsamda sabit telefon hatlarını kullanarak örgütün “sivil imamları” ile iletiÅŸim saÄŸladıkları tespit edilen, 6’sı muvazzaf, 1’i emekli, 5’i daha önce iliÅŸiÄŸi kesilmiÅŸ asker ile 3’ü mahrem imam olmak üzere toplam 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Zanlıların yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara merkezli 6 ilde operasyon başlatıldı.

Kaynak: AA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir