Galatasaray da Yeni Transfer Bombaları

Galatasaray da Yeni Transfer Bombaları

Takımın bu sezonki durumundan memnun olmayan Galatasaray yöneticileri ve Teknik heyeti devre arasına oldukça kaliteli ve nokta transferler yaparak sezon başında koydukları hedeflerden uzaklaşmak istemiyor.

Bu sebeple nerede ise her geçen gün galatasaray transfer haberleri başlığı altında birçok oyuncu ile sarı kırmızı kulübün görüştüğü iddiaları ortaya atılmaktadır.

Takıma yakın isimlerden edinilen bilgilere göre son olarak kulüp yöneticilerinin Emre Kılınç ve Mert Hakan ile görüşme halinde olunduğu bilgisi edinilen bilgiler arasında bulunuyor.

İki oyuncunun da kontratlarının takımlarında sona ermesi ve yeni kontrat yapmamaları sebebiyle transferin son derece uygun bir fiyata hal edilebileceği bilinmektedir.

Prensipte futbolcular ile kulüp yönetiminin anlaştığı ve devre arasında bu transferlerin gerçekleşeceği nerede ise kesin gözü ile bakılan hususlar arasında.

Oyuncuların kulübü Sivasspor ise bu oyunculara kontrat imzalatarak kulüp kasasına belli bir gelir kapısı oluşturmanın hesaplarının yapıyor.

Oyuncuların kontratlarının bitmesi ile birlikte yeni bir anlaşmanın zeminini arayan kulüp yönetimi bu imzayı bir nokta da vefa borcu olarak görüyor.

Galatasaray yönetimi ise oyunculara kontrat imzalamadan ucuza veya bedava olarak kulübe gelmeleri açısından telkinlerini sürdürüyor.

Menajerler vasıtası ile yapılan görüşmeler doğrultusunda oyuncu maaşlarına zam yapılması ve serbest olarak takıma transferin gerçekleşmesi isteniyor.

Oyuncuların her ikisinin de oldukça yetenekli olması ve nerede ise tüm İstanbul kulüplerinin oyuncuların peşinde olması Galatasaray taraftarını memnun eden konular arasında yer alıyor.

 

Gönderilecek Futbolculara Teklif Yağmuru

Fenerbançe kulübü devre arasında göndermeyi planladığı Alper Potuk, Mehmet Ekici ve Tolgay Arslan ile ilgili çok çarpıcı gelişmeler yaşıyor.

Oyuncuların gönderileceği haberlerinin yayılması ile birlikte kulübe bu oyuncular ile ilgili oldukça fazla sayıda teklifin geldiği açıklaması yapıldı.

Genel olarak devre arasında gönderilecek olan oyunculara çok fazla teklif gelmediği bilinen konular arasındadır.

Kulüp oyuncularına gelen bu teklifler karşısında son derece memnun olduğu görülüyor.

Kulüplerin Türkiye Süper Lig ekiplerinden iddialı takımlar olması da oyuncuları memnun eden konular arasında yer alıyor.

Gelen teklifler doğrultusunda takımın karar vermesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir