Herkesin Bir Evi Olsun

Herkesin Bir Evi Olsun

Bir evim olsa diyen birçok insan vardır. Kiralık evlerde oturmaktan sıkılan, kendine ait bir evi olmasını isteyenler için bu fikri gerçekleştirmek çok zor değildir. Banka kredisi veya  başka finansman kaynakları ile vade farkı vererek ev almak günümüzde popüler olsa da bu seçenekler ödenecek yüksek farklar nedeniyle mantıklı değildir.

Bunun yerine hiç faiz farkı ödemeden sadece şirkete belirli bir hizmet bedeli ödeyerek kendi tasarruf miktarınıza göre taksitler ödeyerek istediğiniz ödeme planını hazırlayarak ev sahibi olmanıza imkan tanınıyor. Faizsiz olmasının yanında peşinat ve ara ödemeyi de kendiniz belirliyorsunuz.

Birevim Ev Alma Yöntemleri

Birevim içinde bulunduğu farklı yöntemler ile her bütçeye uygun ev alma seçeneklerini birçok avantaj ile birlikte sunuyor. Bu yöntemlerin ortak amacı size uzun vadede ödeme yaparak kısa sürede borçlarınızdan kurtularak, sanki kira öder gibi ev sahibi olmanızı sağlamaktır.

Faizsiz ev almak isteyenlerin tercih edebilecekleri dört farklı yöntem var. Bu yöntemlerin hepsinin kendine has şartları ve özellikleri bulunuyor. Sıra tespitli tasarruf yöntemi, serbest planlı tasarruf yöntemi ve konut değer endeksli tasarruf yöntemi olmak üzere üç farklı sistem var. İlk sistemde bazı eklemeler yapılarak versiyon iki olarak müşterilerine sunuluyor. Uygun ödeme seçeneklerini tercih etmenin yanında peşinat ödemek, ara ödeme yapmak, borcunuzu erken kapatma gibi fırsatlarda bu yöntemlerin içerisinde bulunuyor.

Ev Almanın En Doğru Yöntemi

Ev almak için sunulan birçok farklı yöntem vardır. Birikmiş paranız ile peşin ödeme yaparak ev sahibi olabilir, yakın çevrenizden borç alarak istediğiniz eve ulaşabilirsiniz. Banka kredisi veya başka finansman kuruluşlarından faiz oranları ile istediğiniz sürede borç para çekerek ödeme yapabilirsiniz. Tabi tüm bu seçenekler size uzun vadede ve zorluklar içerisinde ev sahibi olmanız anlamına gelmektedir.

Birevim bu noktada oluşturmuş olduğu özel finansman yöntemleri ile tüm müşterilerine uygun seçenekleri sunuyor. Vade sayısı, ödenecek aylık taksit miktarı, istenilen ev, evi alacağınız tarih başta olmak üzere tüm detayları kendiniz belirlemeniz mümkün oluyor. Ayrıca bunları yaparken ekstra bir faiz ödemeyecek olmanızda size sunulan en doğru yöntem olarak karşınıza çıkacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir