Hisarcık-Gediz yolu yapılsın istiyoruz!

Hisarcık-Gediz yolu yapılsın istiyoruz!

Hisarcık-Gediz yolu yapılsın istiyoruz!

Hisarcık ve Gediz yolunun yapılması için sosyal medya platformu oluşturdular. 20 günde sayıları 2500 kişiye ulaştı.
“HİSARCIK-GEDİZ YOLU YAPILSIN İSTİYORUZ”
Gediz ve Hisarcık yolunun yenilenmesini isteyen bölge halkı, Sosyal medya platformu oluşturdular. “HİSARCIK-GEDİZ YOLU YAPILSIN İSTİYORUZ” Platformu oldukça büyük ilgi gördü. Her türlü siyasi partiden destek geldi. “Bu bozuk olan yolun yapılması için elinden geleni yapacaklarını” belirttiler.
CHP Hisarcık İlçe Başkanlığı “Hisarcık’tan Gediz’e ulaşmak için 6 yerleşim yerinin içinden geçildiği. Hisarcık ve Emet’ten çıkartılan dünyanın en değerli madenlerinden biri olan “BOR” madenini İzmir limanına taşımak için yine bu güzergahın kullanıldığını ve her yıl onlarca tır kasasının geçişinin gerçekleştiği bu yol derhâl ve bürokrasiye takılmaksızın yaptırılmalıdır İfadesine yer verildi. “Bu konu CHP kütahya Milletvekili sayın Ali Fazıl KASAP’ın da gündeminde olup konuyla bizzat ilgilenmektedir.”” denildi.
Ak Parti Hisarcık ilçe başkanı Ali VAR: “ Bu konuda yapacağımız bütün girişimleri bizzat en üst seviyeden yaptık”Ayrıca bu konunun takipçisi olduğumuzu gerek sosyal medyadan gerekse haber yaparak kamuoyu ile paylaştık. Gediz – Hisarcık yolunun bizler tarafından yakinen takip edildiğini hatırlatmak isterim. Ulastırma Bakanımız yarım kalan yolların tamamlanması ve akabinde Gediz Hisarcık yolunun ihalesinin yapılacağı bilgisini de verdi.
Simav Hisarcık yolu bölgenin coğrafi yapısı dikkate alındığında uzun süren çalışmalar neticesinde bu yıl hizmete açılmıştır. Emet Tavşanlı arası ise çalışmalar devam etmektedir.
Hisarcık Gediz yolu planlaması tamamlanmış ve ihale aşamasına gelmiştir. Gerek bölge müdürlüğü gerekse bakanlıktan gelen açıklamalar biten ve bitmek üzere olan yollardan sonra artık sıranın Hisarcık-Gediz arası yol ihalesine geldiğini açıklamıştı.
“Bölge halkının beklentisi büyüktür”
Yolun yapılması ile yöremizin gerek Akdeniz gerek Ege’ye açılımı sağlanacaktır .
Milliyetçi Hareket Partisi Hisarcık İlçe teşkilatı olarak her daim konunun destekçisiyiz ve takibinde olacağız dedi.​
İyi Parti Gediz ilçe Başkanı Alper İrikara: İyi Parti Gediz ilçe Başkanığını olarak bu yolla ilgili çalışmalarımızı yaptık, Allah nasip ederse bu gece yarısı Ankara’ya gideceğiz Gediz adına yapmış olduğumuz bütün çalışmalarımız hakkında sayın genel başkanımıza bilgi vereceğiz dedi.Bütün siyasi parti liderlerinin ortak karar aldığı “HİSARCIK-GEDİZ YOLU YAPILSIN İSTİYORUZ”Sosyal medya platformunda yolların dar, bozuk ve virajlı olması nedeniyle ölümcül trafik kazaları yaşanmış ve halen yaşanmaktadır. Bir an önce bu yolun yapılması istiyoruz açıklamalarında bulundular.

Özel Haber:Metin Durmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir