İcra Programı ve İcra Takip Programı

Hukuk bürolarının icra takip süreçlerini hızlandıran ve kolaylaştıran İcra Takip Programı hukuk alanı için özel tasarlanan bir otomasyon modülüdür. İcra Müdürlüklerinin icra takibinde beklediği standartları karşılayan bu program avukatların icra takip sürecinde hata yapmalarını engeller.

İcra dosyaları otomasyon sisteminde otomatik olarak tarihe göre arşivlenir. Manuel işlemlere göre dijital icra takip işlemleri çok daha hızlıdır. Dijital icra takibinde sistem alacak ve borçlu verilerini kodlayarak kaydeder. Takip sürecinin yasal standartlara göre otomatik olarak devamlılığını sağlar. İcra avukatları bulundukları her yerden dijital icra takibi yapabilirler. Takip talebi, ödeme emri ve icra emri süreçleri her dosya için takvime uygun olarak sistemde yer alır. Dijital icra takibiyle yasal süreçler otomatik olarak işler.

İcra Takip Programı Nasıl Kullanılır

İcra Takip Programı kullanımı oldukça kolay bir hukuk otomasyon programıdır. İcra dosyaları sisteme yüklendikten sonra sistem otomatik olarak verileri ilişkilendirir. Alacaklı ve borçlu verileri sistemde güvenli şekilde saklanır. İcra Müdürlüklerinin istediği tarihlerde, istediği dosya düzeninde dosyalar iletilir.

Sisteme dosya yüklemek, belge değiştirmek, belgeleri yönetmek için yetkilendirilen kişiler sistemi kullanabilir. Mobil cihazlardan da dosyalara erişilebilir istenen işlemler yapılabilir. UYAP’a uyumlu şekilde sistemde kaydedilen belgelerin çıktısı alınabilir.

Faiz dosya masrafları ve vekâlet ücretleri sistem tarafından otomatik olarak hesaplanır. İstenilen yerden istenilen saatte müvekkil bilgilerine, dosya içeriklerine ulaşmak mümkün olur. Dijital icra takip programı icra takip sürecinde avukatların yapması gereken her şeyi otomatik olarak yapar. Bildirimler sayesinde hangi dosyanın ne zaman işleme konması gerektiği görülebilir. Dijital icra takibi her avukatın her hukuk bürosu çalışanın kolaylıkla kullanabileceği arayüz ile tasarlanmıştır.

Avukatlar Hangi İcra Takip Programını Tercih Etmelidir

İcra Takip Programı seçilirken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Dijital çözümlerden yararlanırken son teknoloji, güncel özelliklerin kullandığınız programda yer alamsı önemlidir. Örneğin; harç hesapları her yıl değişir. Programın bu değişikliklere uyumlu olması gerekir.

Faiz oranlarının doğru olması da bir diğer dikkat edilmesi gereken noktadır. İcra Müdürlüklerinin talep ettikleri standartlarda çıktı alınabilmesi de önemli bir detaydır. Avukatlar için icra takip programı seçimi konusunda T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemi ve Programları hizmet desteği sunar.

Hukuk otomasyon çözümlerinde uzman olan T-HOS hizmetlerinde dijital icra takibi için ihtiyacınız olan hizmet olanaklarını bulabilirsiniz. Entegre ve modüler sistemler sunan T-HOS avukatların çalışa sistemlerine uygun çözümler önerir. İster dava takip olsun ister icra takip olsun hukuk programları ile işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Son teslim tarihlerini kaçırmadan firmamız dijital programları ile tüm zamanınızı kolaylıkla yönetebilirsiniz. Davalarınız yanı sıra büronuz içerisindeki tüm evraklarınızın yönetimi içinde programlarımızdan kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Ücretsiz demo olanağından yararlanarak hukuk otomasyon yazılımlarını deneyebilirsiniz.

Ayrıca sizler için hazırladığımız Doküman Yönetim Sistemi konulu yazımızda aradığınız bilgileri bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir