İPhone 14 Profesyonel Tasarım ve Özellikleri ile Sizlerle

İphone 3.5 inçlik bir telefonla piyasaya girdi. Ancak multimedya ve internet kullanımının artması ile birlikte ekran genişlemeye ve işlemci özelliği arttı. Ram kapasitesi yükseldi ve çift kamera özelliğinin yanı sıra hızlı şarj özelliği eklendi. Siri ses komutu da ilk olarak İPhone 4’te kullanılmaya başlandı.

Ekran İPhone 5 ile genişlemeye başladı. A6 işlemcili özellik, renk seçeneği, parmak izi, iki led flaş gibi özellikler eklendi. Yeni modeller eski modellere nazaran biraz daha performansı yüksekti. İOS yazılımı 3G ile birlikte kullanılmaya başlanmıştı. İPhone 6’da İOS9 kullanıldı. Donanım özellikleri yazılım özelliği ile birlikte gelişti. 60 fps video kamera görüntü kalitesini artırdı.

Daha sonra her yıl yeni modeller çıkmaya başladı. Yeni modellere yeni özellikler eklendi. Toz ve suya karşı dayanıklılık, zom özelliği, işletim sistemi özelliği, ram özelliği ve hafıza kapasite özelliği her yıl arttı. Ekran boyutu da genişlemeye başladı. En son İPhone Plus, pro, pro max modelinde ekran genişliği 6.7 inçe çıktı. Hafıza kapasitesi de 256 gigabayt, 512 gigabayt ve 1TB’ye kadar yükseldi. İPhone 11’den sonra hızlı şarj özelliği eklenmişti. Yeni modeller de de aynı şekilde şarj ve batarya özelliği artırıldı.

İPhone 14 Plus, Pro ve Pro Max Özellikleri

Yeni model İPhone 14’ün en belirgin özelliği gece modu ve trafik kazası kayıt özelliğidir. Kaza anını bildiren özel sensörü ile sürücüler için etkili çözüm sunuyor. Zifiri karanlık olmayan loş gecelerde çekim yaptığınızda normal çekim yapabiliyor. Arka kısımdaki alüminyum, öndeki seramik kaplama ile estetik yapısını daha etkili bir noktaya getiriyor. Mavi renk, gece yarısı, yıldız ışığı ve mor renk seçeneklerine sahip. Uzunluk 146.7mm, genişlik 71.5mm, derinlik te 7.8mm özelliğine sahiptir. Kenarları oval olan bu model 172 gram ağırlığına sahiptir. Plus 203 gram ağırlığındadır.

 

Çekirdek özelliği de İPhone 14’te yenilendi. Cihazda A15 bionic çip var ve 2’si performans, 4’ü de verimlilik olmak üzere 6 çekirdek bulunuyor. Cihazda 6 CPU özelliği, 16 NE ve 5 GPU çekirdek özelliği yer alıyor. Ana kamera 12 MP’dir. Genişlik ultra özelliğe sahip 5 kat zom yapabiliyor. Kristal özelliğe sahip kapağın yanı sıra 6 çeşit portre çekim özelliği de mevcut. Panoroma çekim özelliği 63 mega piksel. Kırmızı göz düzeltme, konum belirtme, seri çekim yapabilme ve lens düzeltme gibi özellikler de yer alıyor.

 

Video kayıt özelliği de oldukça gelişmiş. Saniyede 60 kareye kadar 4K video kayıt yapabiliyor. 2 kat uzaklaştırmanın yanı sıra 3 kat zomlama, işitsel zomlama, 120/240 ağır çekim özelliği yer alıyor.

İPhone 14 Efsane İndirim Kampanyasında

Cihaz mobil alışveriş imkanı sunuyor ve güvenli ödeme seçenekleri sunuyor. SOS güvenlik sistemi sayesinde akıllı telefon kategorisinin en güvenli modeli İPhone modelleridir. Efsane Kasım indirimlerinden faydalanmak için kampanyayı takip etmelisiniz. Telefonunuzdan anında sipariş vererek Hepsi Burada farkı ile indirimli ürünleri kolayca satın alabilirsiniz.

 

Online satış imkanı sunan şirketler piyasa şartlarını dikkate alarak hareket ediyor. Gram altın kaç para, Dolar ve Euro ne kadar? Döviz altındaki hareketlilik piyasa fiyatlarını ve dolayısıyla online alışverişte fiyatları etkiliyor.

Advertorial

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir