İTÜ EMÖS “Dijital Orkestra” ile yeniden sahnede!

İTÜ EMÖS Dijital Orkestra ile yeniden sahnede!

İTÜ EMÖS Dijital Orkestra ile yeniden sahnede!

İTÜ EMÖS “DİJİTAL ORKESTRA” İLE YENİDEN SAHNEDE!

15-19 Şubat tarihleri arasında yirmi dokuzuncusu düzenlenecek olan İTÜ EMÖS (Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu) her sene olduğu gibi bu sene de iş ve teknoloji trendlerine uygun bir ana tema çerçevesinde, 103 üniversite ve 96 bölümden 5000’i aşkın katılımcıyla İTÜ Maçka Kampüsünde gerçekleşecek!İTÜ EMÖS Dijital Orkestra ile yeniden sahnede!İTÜ EMÖS Dijital Orkestra ile yeniden sahnede!

Açılış kokteyli, oturumlar, kariyer atölyeleri, akşam eğlenceleri, sürpriz etkinlikler ve kapanış fasılı ile 5 gün boyunca soluk kesecek olan 29. İTÜ EMÖS; Peak, Lc Waikiki, Arçelik, Pfizer, Bosch, Unilever, Nestle ve Loreal gibi 20’den fazla şirketin sponsorluğunda gerçekleşecek. Başta endüstri mühendisliği olmak üzere çeşitli bölüm ve şehirlerden gelerek İstanbul’da konaklayan katılımcılar, 3 gün süren oturumlar ve paneller kapsamında iş ve teknoloji trendlerine dair bilgi edinecek, sektörlerin önde gelen isimleriyle iletişim kurma fırsatı yakalayacaklar. Kişisel ve mesleki edinimler kazanacakları bu serüvende belki de uçsuz bucaksız iş hayatına ilk bakışı atacaklar. Sanat dünyasından ağırlayacakları konuk konuşmacılar ile ise ilham kazandırıcı başarı hikayelerini dinleyecekler!

Bu sene “Dijital Orkestra” ana teması çerçevesinde “Innovation, Digital Humanities, Sustainability, Automation, Big Data & BI, AI & 5G” konuların işleneceği 29. İTÜ EMÖS, 20. yüzyıldan bu yana hızla gelişen teknolojinin “dijitalleşme” adı altında oluşturduğu yeni düzene dikkat çekecek. Oluşan bu yeni düzende hem yönetmen hem de seyirci koltuğunda oturan insanoğlunun dijital dünya ile uyumu ve söz konusu “orkestra”daki yeri tartışılacak!

Siz de bu serüvenin bir parçası olmak istiyorsanız ituemos.com web sitesi üzerinden etkinliğe kaydolabilir, İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi alabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir