Mersin ve Erzurum’daki operasyonlarda 447,5 kilogram uyuÅŸturucu ele geçirildi

Mersin ve Erzurum'daki operasyonlarda 447,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Mersin ve Erzurum'daki operasyonlarda 447,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

İçiÅŸleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzenledikleri operasyonlarla Erzurum’da 224,5 kilogram metamfetamin ile Mersin’de 223 kilogram skunk ele geçirdiklerini, 3 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele BaÅŸkanlığı ile Mersin ve Erzurum emniyet müdürlükleri koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat ÅŸubesi müdürlüklerince yürütülen çalışmalar sonucu Mersin ve Erzurum’da uyuÅŸturucu operasyonlarının düzenlendiÄŸini belirtti.

Ekiplerce operasyonlarda yabancı uyruklu 3 şüphelinin gözaltına alındığı bilgisini paylaÅŸan Yerlikaya, Erzurum’da 224,5 kilogram metamfetamin ile Mersin’de 223 kilogram skunk ele geçirildiÄŸini duyurdu.

Yerlikaya, operasyonlarda emeÄŸi geçenleri tebrik ederek, “Bizim bütün mücadelemiz, bir insanlık suçu olan uyuÅŸturucudan baÅŸta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaÅŸlarımızı korumak.” ifadesini kullandı.

Kaynak: AA