MSB: Irak’ın kuzeyindeki BaÅŸika üs bölgesine düzenlenen roketli saldırıda bir askerimiz ÅŸehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde bulunan BaÅŸika (Gedu) üs bölgesine düzenlenen roketli saldırıda bir askerin ÅŸehit olduÄŸunu duyurdu.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Başika üs bölgesine bu gece saatlerinde roketli saldırı düzenlendiği belirtildi.
Atılan üç roketten birinin üs bölgesine, diğer ikisinin ise köye düştüğü bildirilen açıklamada, saldırıda bir askerin şehit olduğu, köyde yaşayan bir çocuğun da yaralandığı bildirildi.
Açıklamada, saldırı sonrası bölgede bir silahlı insansız hava aracının (SÄ°HA) görevlendirildiÄŸi ve gerekli tedbirlerin derhal alındığı vurgulanarak, “Kahraman ÅŸehidimize Allah’tan rahmet, deÄŸerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır, yaralı çocuÄŸumuza da acil ÅŸifalar diliyoruz.” ifadesi kullanıldı.
Kaynak: AA