MSB: Pençe Harekatı bölgesinde 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı

MSB Pençe Harekatı bölgesinde 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Harekatı bölgesinde meydana gelen araç kazasında 2 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını bildirdi.
Milli Savunma Bakanlığından (MSB), yapılan açıklamada, Irak‘ın kuzeyinde Pençe-Kaplan bölgesinde meydana gelen araç kazasında 1 askerin olay yerinde ÅŸehit olduÄŸu, 2 askerin yaralandığı ve hemen hastaneye sevk edildiÄŸi belirtildi.
Hastaneye kaldırılan askerlerden birinin müdahaleye raÄŸmen kurtarılamadığı vurgulanan açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır, yaralı personelimize acil ÅŸifalar dileriz.” ifadelerine yer verildi.
Şehit uzman çavuşun ailesine acı haber verildi
Askeri yetkililer, saÄŸlık ekipleriyle birlikte ÅŸehit UlaÅŸtırma Uzman ÇavuÅŸÂ Mehmet Sinan Kılıç‘ın (27) merkez Haliliye ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki babaevine gitti.
Yetkililerce baba Mustafa ve anne Fehime Kılıç’a acı haber verildi. Haberin duyulmasının ardından sokaÄŸa ve ÅŸehidin evine Türk bayrakları asıldı.
Şehidin kardeşi Abdurrahim Kılıç, ağabeyini son olarak birkaç ay önce izne geldiğinde gördüğünü belirterek, şehit haberini almış olmaktan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.
Bekar olan ÅŸehit Kılıç’ın 5 kardeÅŸinin bulunduÄŸu öğrenildi.
Kaynak: AA