Öğretmen Tercihim Nedir, Nasıl Kullanılır ?

Öğretmen Tercihim Nedir, Nasıl Kullanılır

Öğretmen Tercihim Nedir, Nasıl Kullanılır

Öğretmen Tercihim Nedir, Nasıl Kullanılır

Öğretmen Tercihim hayallerinizin peşinden koşmanıza yardım eden, kendinizi hangi konuda geliştirmek istiyorsanız size bir olanak sağlamaktadır. ilk olarak konunuzu belirleyerek o alanda ne kadar bilgili olduğunuzu ölçün eğer kendinizi yetersiz görüyorsunuz veya daha da bilgili olmak istiyorsanız o alanda yetkin egitmeni bularak kendinizi geliştirmek istersiniz.

Öğretmen Tercihim Nedir, Nasıl Kullanılır
Öğretmen Tercihim Nedir, Nasıl Kullanılır

Bulacağınız bu eğitmen güvenilir, alanında yetkin, başarılı biri olmasını istersiniz. Öğretmen Tercihim işte burda devreye girmektedir. Size her türlü olanağı sağlayıp istediğiniz egitmeni bulabilirsiniz. Türkiye’ nin dört bir yanından Çeşitli konu ve alanlarda ders veren, kendi alanlarda uzman öğretmenleri sizler ile buluşturmaktadır.

Bire bir, grup ve canlı özel ders alanında en kapsamlı sitedir. Enstrüman kullanmak, kodlama öğrenmek, matematik, sınavlara hazırlık AYT, TYT, MSÜ, KPSSve bir çok sınav türlerinde, yabancı dil, spor, sanat, kişisel gelişim, direksiyon ve özel eğitim gibi yüzlerce farklı alanda özel ders almak isteyen herkesi, bilgi birikimini aktarmak isteyen öğretmenlerle bir araya getiren bir bilgi ve eğitim platformudur.

Öğretmen Tercihim Nedir, Nasıl Kullanılır

Öğretmen Tercihim Kullanım:

Öğretmen Tercihim’ de eğitmenler ile ister yüz yüze ister online şekilde ders talebin de bulunabilirsiniz. İlk olarak siteye kaydınızı oluşturarak , öğrenci iseniz öğrenci olarak, öğretmen iseniz öğretmen olarak kayıt kısmını doldurunuz. Profilinizi oluşturduktan sonra, eğer egitmen seniz hangi alanda ders vermek istirsanız o alan ile ilgili bir ilan oluşturunuz. Oluşturduğunuz ilan, ilan paneline gelmektedir. Eğitim almak isteyen öğrenciler , eğitmenlerle iletişime geçip ders alabilecektirler.

Öğrenci olarak ise öğrenemek istediğiniz alan da sitemizde ilan oluşturarak ilan paneli kısmında görüntülemeniz yeterlidir. Öğretmenler ilanlara bakarak ya da öğrenciler eğitmenlerin alanlarına dikkat ederek seçebilmektedir.

Eğitmenler kısıtlama olmaksızın istedikleri alanları seçebilir, ve o alanlarada dersler verebilmektedir. Öğreciler ve egitmenler ortak karar alarak ister online eğitim alabilir veya yüz yüze gelerek te yapabilirler.

Öğretmen Tercihim Nedir, Nasıl Kullanılır

Ücretlendirme:

Panoda oluşturulan ilan da ücreti belirtebilirsiniz zaman aralığını belirtebilirsiniz istediğiniz kriterlere uygun bir ilanı bulursanız anında egitimle iletişime geçip ücreti konuşup derse başlayabilirsiniz.

Öğretmen Tercihim’ de öğretmenlerden komisyon ve benzeri bir ücret talep edilmez. Özel ders vereneler kendileri uygun üyelik paketleri seçerek sitemize üye olabilirler. Özel ders vereceğiniz eğitmen veya öğrenci ile aranızdaki anşalma ücret kısmında aracılık yapılmamaktadır.

Bana öyle geliyor ki biz, öğrenip anlamak istediğimiz şeylerin nasıl birbirine benzediklerinden çok nerede birbirlerinden ayrıldıklarını görmeliyiz. Ayırt etmek benzetmekten daha güçtür, zaten eğer tam ayrım yapılmışsa nesneler kendiliğinden birbirlerini karşılaştırırlar.

Wolfgang Van Goethe

https://www.ogretmentercihim.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir