Otogaz Montajı ile Yakıt Tasarrufu Ederken Araç Performansınızı Koruyun

Otogaz Montajı ile Yakıt Tasarrufu Ederken Araç Performansınızı Koruyun

Otogaz Montajı ile Yakıt Tasarrufu Ederken Araç Performansınızı Koruyun

1980 yıllarından sonra Türkiye’de kullanımı yaygınlaşma başlayan Lpg araç sistemleri, yakıtta tasarruf etmek isteyenlerin yoğun ilgisine maruz kalmıştır. Bu ilgi günümüzde devam etmektedir. Araç modellerinin daha lüks olması oto gaz tercihinin önüne geçememiştir. Çünkü yakıta daha az para ödeyerek, benzinli araçtaki performansın aynısını deneyimlemek herkesin arzu ettiği bir durumdur. LPG dönüşüm kitinin markası ve araca olan uyumunda bir sorun yoksa, ayrıca montajı gerçekleştiren istasyon süreci doğru yönetebiliyorsa otomobildeki performans korunmuş olacaktır. Bu doğrultuda kaliteli hizmeti bir görev edinen Candan Mühendislik, araçlarına oto gaz sistemini taktırmak isteyen müşterilerine özverili bir çalışma sunmaktadır.

Güvenilir ve Hızlı LPG Dönüşümü

İstanbul’un Şişli semtinde Otogaz servisi olarak hizmet veren işletme, müşterilerine hızlı ve güvenilir bir montaj servisini garanti ediyor. Aracın yapısına göre LPG’ye uygun olup olmadığının tespitiyle işe başlanıyor. En uyumlu oto gaz kitinin hangisi olacağında karar kılınıyor. Süreç, müşteriyle şeffaf bir şekilde paylaşılıyor. Araç sahibinden onay alındıktan sonra şu işlemler sırasıyla gerçekleştiriliyor:

  • Montaj planlamasının yapılması
  • Montaja fiilen başlanması
  • Montajın bitirilmesi
  • Gaz kaçağı kontrolü
  • Test sürüşü
  • Aracın teslim edilmesi

Lpg montajı hizmeti 3 ila 8 saat arasında bitirilerek sonuçlandırılıyor. Test sürüşünde alışagelmedik bir durum tespit edildiğinde, firma tarafından gerekli kontroller sağlanıp durum analizi gerçekleştiriliyor. Sorunun giderildiğinden emin olunduktan sonra araç teslimi yapılıyor.

LPG Araç Periyodik Bakımı

Bir araca otogaz sistemi bağlandıktan sonra, 10 bin km. yapıldığında periyodik bakım sürecinin başlatılması gerekir. Candan Mühendislik, LPG’li araçların periyodik bakımlarını büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Oluşması muhtemel arızaların önüne geçilebilmesi için hiçbir detay atlanmıyor. Bu sayede araç performansı korunuyor, yakıt tüketimi istenilen düzeyde tutulabiliyor. Uzun ömürlü ve konforlu bir kullanım için Candan Mühendislik LPG servisini tercih edebilir, firmanın uygun fiyat politikasından yararlanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir