Portekizli futbolcu Jota Silva BeÅŸiktaÅŸ için İstanbul’a geldi
Portekizli futbolcu Jota Silva Beşiktaş için İstanbul'a geldi
BeÅŸiktaÅŸ’ın transfer görüşmelerine baÅŸladığı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’ın kanat oyuncusu Jota Silva, İstanbul’a geldi.
Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne özel uçakla gelen Portekizli futbolcuyu, burada siyah-beyazlı yetkililer ve bir grup taraftar karşıladı.
Havalimanı çıkışında açıklamalarda bulunan Jota Silva, “Çok iyi hissediyorum. Burada olduÄŸum için mutluyum ve heyecanlıyım. BeÅŸiktaÅŸ gibi büyük bir takımın parçası olacağım için gurur duyuyorum.” diye konuÅŸtu.

Siyah-beyazlı taraftarlara da seslenen Jota, “Bizlere ve takıma olan tutkularını her zaman devam ettirsinler. Çünkü onlara ihtiyacımız var. Ben ve takım arkadaÅŸlarım onlar için sahada yüzde 100’ümüzü vereceÄŸiz.” ifadelerini kullandı.
Basın mensuplarına poz veren 26 yaşındaki oyuncu, daha sonra havalimanından ayrıldı.
Jota Silva’nın saÄŸlık kontrollerinin ardından transferin son gününde BeÅŸiktaÅŸ ile sözleÅŸme imzalaması bekleniyor.
Kaynak: AA
