Propolis Nedir

Propolis Nedir

Son zamanlarda daha sık duyulan propolis, arıların ürettiği bir maddedir. Çeşitli bitkilerden topladıkları tohum ve sıvıları bir araya getirerek ürettikleri salgıya verilen addır. İçeriği oldukça zengin olan bu madde B, C ve E vitamini açısından daha zengindir. Çoğu konuda olumlu yanıt alabileceğiniz propolis sayesinde kendinizi gün içinde daha enerjik de hissedebilirsiniz.

Propolis Faydaları

Hemen hemen her yaş grubu birey tarafından tüketilen propolis düzenli kullanım sonucunda fayda sağlayan bir üründür. Doğal bileşenleri sayesinde sindirim sisteminizde kolaylık sağlar. Pek çok içeriği olan propolisin bal, polen, ekinezya ya da süt karışımlı olanlarından da kullanabilirsiniz. Beslenme alışkanlığınıza propolisi de katarak daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz.

Propolis Fiyatları

Gün içinde kullanabileceğiniz ve pek çok faydası olan propolis, fiyat bakımından da oldukça uygundur. Miktar çeşidine göre fiyatlarda değişiklik meydana gelebilir. Bütçenize uygun miktar kadarını satın alarak kullanabilirsiniz. Enerji deposu özelliğine sahip olan ürünü en uygun fiyat karşılığında satın almak için https://www.mindivan.com.tr/kategori/propolis link adresine tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir