Salon Tercihim: Randevu Takvimi Nedir ?

Salon Tercihim Randevu Takvimi Nedir 3

Salon Tercihim: Randevu Takvimi Nedir ?

 

Salon Tercihim, müşteriler ile güzellik sektöründe faaliyet gösteren işletmeleri bir araya getiren ve hem işletmelerin randevularını daha kolay yönetmelerini, hem de müşterilerin randevularını daha kolay online olarak almalarını sağlayan bir platformdur. Salon Tercihim projesi, güzellik merkezlerinin, kuaförlerin ve berberlerin tek bir platform üzerinden ulaşılabilir olmaları için Sofft Bilişim tarafından 2020 yılında kurulmuştur.

Kullanıcılar için çevrimiçi randevu almanın faydaları çoktur. Günümüzün hızlı toplumunda yaşamak çoğu zaman günlerimizin (ve gecelerimizin) göz ardı edilemeyecek sorumluluklarla doldurulacağı anlamına gelir. Müşterilerinizin veya potansiyel müşterilerinizin sizinle bir randevu ayarlamak için zaman aramasını bulmakta zorlanabileceği günler olabilir.

Salon Tercihim Randevu Takvimi Nedir

Ve beklemeye alınma veya otomatik bir menüye gönderilme düşüncesi, telefonu almayı bile engeller. Çevrimiçi planlama, müşterilerinizin sizinle buluşmasını kolaylaştırabilir. Çevrimiçi planlama yazılımı genellikle kullanıcının randevuya katılmadan önce bilgi formlarını çevrimiçi olarak doldurmasına izin verir, bu da gelmeden önce onlar için daha iyi hazırlanmanıza yardımcı olabilir.

Potansiyel müşterileriniz ve müşterileriniz değişti – her gün işletmenizden daha fazlasını bekliyor. Akıllı Çevrimiçi Randevu Zamanlama , müşterilerinizle çevrimiçi, mobil cihazlarında, arama motorlarında ve telefonda oldukları yerde buluşmanıza olanak tanır. Yapay zeka bilgisini çevrimiçi zamanlamanın gücü ile birleştirmek, entegre çevrimiçi randevu planlama araçları, müşterilerinize her zaman, her yerde sizinle bağlantı kurabilme imkanı sunar – doğru ekip üyesiyle randevuları doğru yerde, doğru yerde herkes.

Salon Tercihim Randevu Takvimi Nedir 2

En iyi müşteriniz mevcut bir müşteri ve müşteri sadakati kaliteli hizmete bağlıdır. Akıllı Randevu Zamanlaması. Müşteri randevularını kolaylaştırma özelliği sayesinde çevrimiçi randevu rezervasyonu, marka sadakati oluştururken müşteri yaşam boyu değerini artırır. Bugünün müşterileri bilgili satış elemanlarına, kişiye özel etkinliklere ve sınıflara yanıt veriyor ve% 74’ü markalı etkinliklerin onları tanıtılan ürün ve hizmetleri satın alma olasılığını artırdığını söylüyor.

Kolaylık: Bilgisayarınızdan veya akıllı telefonunuzdan 7/24 istediğiniz zaman planlayın

Salon Tercihim Randevu Takvimi Nedir 3

Yinelenen kullanılabilirliği hızlı ve kolay bir şekilde planlayabilme özlleği bulunmaktadır.

Salon Tercihim: Hedeflerimiz

Salon Tercihim en temelde; müşterinin objektif müşteri yorumları ve profiller üzerinden yaptığı inceleme ile kendisine en uygun merkezden istediği uzmana randevu alması için oluşturulmuştur. Bu sayede hedef kitlelere ulaşımı sağlarken müşterinin hızlı bir araştırma ile salon hakkında detaylı bilgi edinmesini hedeflemekteyiz.

https://www.salontercihim.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir