Sandviç Panel Fiyatları

Sandviç Panel Fiyatları

Sandviç Panel Fiyatları

Sandviç Panel Nedir? Nerelerde Kullanılır? Fiyatları Nelerdir?

Sandviç panel üç katmandan oluşan güçlü ve hafif bir yapı malzemesidir. Düşük ağırlık ve yapı olarak da sertlik gerektiren durumlarda bu paneller kullanılır. Sandviç panellerin kullanıldığı en popüler yer uçak mekaniğidir. Hava ve su geçirmezlik, yangına dayanıklılık, kimyasal direnç gibi özellikleri bu malzemeyi aynı zamanda mükemmel bir yalıtım malzemesi yapar. Bu nedenle çatı yalıtımında yaygın olarak tercih edilir.

Yapısal özellikleri farklı değişik paneller farklı kullanım alanları için uygundur. Sandviç panel fiyatları malzeme bileşimi, üretim şekli, boyut gibi niteliklere göre değişir. İnşaat sektörünün son teknoloji yalıtım malzemeleri arasında bulunan sandviç paneller dış cephe yalıtımında yüksek performans sağlar.

Yapısal Özeliklerine Göre Sandviç Panel Fiyatları Ne Kadardır?

Sandviç paneller poliüretan ve taş yünü sandviç panel olmak üzere iki çeşittir. Dolgu malzemesi olarak poliüretan kullanılan paneller duya karşı oldukça yüksek dayanıklılık gösterir.

Taş yünü dolguyla üretilen paneller ısı yalıtımında çok yüksek performansa sahiptir. İki panel türü de ısı, ses ve su izolasyonunda beklentileri karşılar. Yapısal özelliklerine göre sandviç panel fiyatları hesaplanırken boyut ve kaliteye bakılır. Kalınlık, içerik ve tip olarak ayrılan panel çeşitlerinde fiyatlar da farklı olur. Cephe ve çatı için kullanılan panel tasarımlarında fiyatla değişkenlik gösterir. Çatılar için poliüretan sandviç paneller tercih edilir. Çatı ve cephe sandviç panellerini en uygun fiyatlarla incelemek için Küçükdeveci firmasının web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sandviç Panel Fiyatlarına Bakarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Öncelikle sandviç paneli nerede kullanacağınıza göre panel çeşitlerine bakmalısınız. Çatı için ve cephe için ayrı seçenekler sunulur. Ayrıca renkli ve dekoratif ürünler de vardır. Önemli olan kullanacağınız yüzeydir. 4 ve 5 cm paneller çatı ve cepheler için idealdir. İçerik taş yünü mü poliüretan mı buna da dikkat etmelisiniz.

Yalıtım için en çok ihtiyacınız olan özelliklere göre seçim yapabilirsiniz. Sandviç panel fiyatları araştırılırken panel malzemesinin içeriğine, panelin kalınlığına ve tipine bakılmalıdır. Uzman ve güvenilir firmadan yardım almak en iyisi olacaktır. Küçükdeveci firması yalıtım malzemelerinde yüksek kalite standartlarını uygun fiyata sunan güvenilir bir firmadır. Çatıdan duvara, ısıdan suya kadar yalıtımda aradığınız kaliteyi size her zaman bütçe dostu fiyatlar ile sunar.

Facebook: https://www.facebook.com/sandvicpanelkucukdeveci/
Instagram: https://www.instagram.com/kucukdeveciinsaat/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir