Soğutma Büyüsü

Soğutma Büyüsü

Büyüler insanlık tarihinden beri yapılan önemli işlemlerdir. İlk çağlardan günümüze kadar her zaman büyülerin yapıldığı görülmüştür. Eski yazılı kaynaklara baktığımız zaman bile büyüler ile ilgili pek çok metin, yöntem, araştırma olduğunu görürüz. Büyüler gerek yazılı gerek ise sözlü bir şekilde kuşaklar boyunca aktarılmıştır. Ve de aktarıla aktarıla günümüz kadar ulaşmıştır. Günümüzde hala yapıldığı bilinen yüzlerce büyü çeşidi, türü bulunmaktadır. Bu büyüler içerisinde ülkemizde de en çok uygulananlar arasında şu büyüler yer alır: Bağlama büyüleri, aşk büyüleri, evlilik büyüleri, sağlık ve şifa büyüleri, iş, para, bereket büyüleri, kara büyüler, ayırma büyüleri, soğutma büyüleri ve benzeri büyüler.

Bizler de bu yazımızda en çok merak edilen büyü türlerinden bir tanesi olan soğutma büyülerini ele aldık. Bu yazıda soğutma büyüsü ile ilgili olan her tür detaylı bilgiyi görebileceksiniz. Sizlere ilk olarak soğutma büyüsünün ne olduğunu ve ne anlama geldiğini açıkladık. Sonra soğutma büyüsünün ne işe yaradığını açıkladık. Sonrasında ise soğutma büyüsünü kimlerin yapabildiğini, soğutma büyüsünün etkilerini sizlere gösterdik. Yazıyı okumaya devam ettiğiniz zaman tüm bu önemli konuları başlıklar halinde görecekseniz. İyi okumalar diliyoruz.

Soğutma Büyüsü Ne Anlama Gelmektedir?

Yazımıza soğutma büyüsünün ne anlama geliyor olduğu konusu ile başlayalım. Soğutma büyüsü şu anlama gelmektedir: Bu büyü türü binlerce yıldır yapıldığı bilinen oldukça güçlü bir büyüdür. Yapılışı kadar etkileri de oldukça güçlü haldedir ( etkilerinden yazının ilerleyen kısımlarında bahsedeceğiz ). Bu büyü adından da bilineceği üzere iki kişiyi birbirinden soğutmak için yapılan bir büyüdür. Tek amaç soğutmaktır. Kişilerin arasında soğukluk girmesi için yapılır. Kişilerin duygularının tamamen yok olması için uygulanan bir büyü türüdür. Soğutma büyüsüyle birlikte ilişkiler sonlandırılır, evlilikler bitirilebilir. Günümüzde de bu büyü türünün sık sık yapıldığı bilinmektedir.

Soğutma büyüsü kısaca bu anlama gelir. Şimdi bu büyü ile ilgili daha detaylı bilgileri öğrenmeniz için diğer konu başlıklarımıza geçiş yapalım. Sıradaki konu başlığımızda soğutma büyüsünün ne işe yarıyor olduğunu anlattık.

Soğutma Büyüsü Ne İşe Yarar?

Soğutma büyüleri binlerce yıldır yapılır. Ve yapılma amaçları genel olarak iki şekilde görülür. Yapılma amaçları şunlardır ve şu işlere yaramaktadırlar:

  • Soğutma büyüsünü yapan kişi eğer herhangi iki kişiyi birbirinden ayırmak, duygularını ortadan kaldırmak istiyor ise bu büyüyü yapar ya da yaptırır. Genelde ailelerin, ebeveynlerin bu büyüyü çocuklarına uyguladığı görülmektedir. Bu sayede istenmeyen ilişkiler sonlandırılır, duygular yok edilir, evlilikler bitirilir.
  • Ya da soğutma büyüsünü yapan kişi eğer bir kişiyi kendisinden soğutmak, ayırmak, o kişiden kurtulmak istiyor ise de bu büyüyü yapabilir ya da yaptırabilir. Eğer kişi, kendisini seven kişiyi istemiyor ise, peşini bırakmasını istiyor ise, o kişiden rahatsızlık duyuyor ise bu büyüyü, soğutma büyüsünü uygular. Soğutma büyüsü sayesinde kişinin istemediği o kişi duygularını yitirir, takıntısı yok olur, kişiyi rahatsız etmeyi bırakır, kişiden tamamen soğur. Bu da sık sık görülen bir amaçtır.

Soğutma büyüsü genel olarak bu işlere yarar, bu faydaları verir ve yine genel olarak bu amaçlar ile yapılır. Bu konu hakkında size verebileceğimiz en detaylı bilgiler bunlardır. Şimdi de diğer bir konuya geçelim. Sıradaki konumuz soğutma büyüsünü yapabilen kişilerin kimler olduğudur. Kimlerin bu büyüyü uygulayabileceğini öğrenmek için yazıyı okumaya devam edin.

Soğutma Büyüsünü Kim Yapar?

Duaları herkes edebilir. İnancı ve imanı olan her bir insan duaları doğru bir şekilde yapabilir. Fakat büyüler böyle değildir. Büyüleri yapabilmek, doğru uygulayabilmek ve de sonuç alabilmek için kişinin bazı özelliklere sahip olması şart durumdadır. Bu özellikler arasında ilk olarak özel psişik yetenekler yer alır. Bu yeteneler sayesinde kişi cinler ile iletişime geçip büyünün doğru sonucu vermesini sağlar. İkinci olarak ise kişinin manevi yönden oldukça güçlü olması gerekir. Ancak bu şekilde zorlu büyülerin üstesinden gelebilir.

Dolayısıyla soğutma büyüsünü yapacak olan bir kişi de kesinlikle özel yeteneklere sahip olan özel bir insan olmalıdır. Uzman olmalıdır. Bu kişiler de yalnızca hocalar ya da medyumlardır. Sıradan bir insan büyü yapmaya alışmamalıdır çünkü yanlış bir hareketinde cinler o kişiye musallat olabilir. Eğer soğutma büyüsü yapmak istiyor iseniz kesinlikle bir hoca ile ya da medyum ile görüşmeli, büyüyü o kişiye yaptırmalısınız.

Soğutma Büyüsünün Etkileri Nelerdir?

Soğutma büyüsünün ektilerinin çok kuvvetli etkiler odluğunu söylemiştik. Bu etkiler eğer büyü uzman bir kişi tarafından yapılmış ise bir ömür boyu bile sürer. Soğutma büyüsünün en sık görülen etkileri şu etkilerdir:

  • Soğutma büyüsü ile birlikte kişi, sevdiği birisinden anında soğuduğu hissedebilir. Soğumasını gerektirecek hiçbir şey olmasa bile kişi birden bire duygularını yitirir.
  • Soğutma büyüsünün diğer bir etkisi kişinin yalnız kalmak istemesidir. Özellikle de kişiye yapılan büyü arkadaşlarından, ailesinden ya da çevresinden soğuması için yapılan bir büyü ise kişi tamamen yalnız kalmak ister.
  • Bu büyü kişiye herhangi bir şekilde psikolojik rahatsızlık yaşatmaz. Sadece soğuması istenilen kişi ile arasında mesafe koymasına, tamamen o kişiden ayrılmasına, ilişkisini ve de iletişimini sonlandırmasına neden olur.

Soğutma büyüsünün en sık görülen etkileri bu etkilerdir. Soğutma büyüsüne benzer diğer büyüler ile ilgili de detaylı bilgi almak istiyor iseniz sitemizdeki diğer içerikleri okuyabilirsiniz. Soğutma büyüsü ile ilgili en etkili medyum olan, Medyum Burak ile iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir