Tamtur Pırlanta Modelleri

Tamtur Pırlanta Modelleri

Yüzük modellerinin içerisinde göze çarpan ve kadınlar tarafından sevilerek kullanılan tamtur pırlanta modeller, her geçen gün daha fazla tercih edilmeye devam ediyor. Tek taş ve beş taş gibi modellerden sıkılanlar için oldukça güzel bir alternatif olan tamtur modellerde kullanılan taşlar tüm parmağı kapsar. Yüzüğün tüm çerçevesine taşlar orantılı bir şekilde yerleştirilir.

Tamtur Pırlanta Nedir?

Tek taş modellerde taş sadece yüzüğün üzerinde yer alırken, tamtur pırlanta modellerinde komple yüzüğü kapsar. Parmağın hem üst kısmında hem de alt kısmında taşlar pırıl pırıl görünür. Taş boyutları ise küçükten büyüğe doğrudur. İsteyenler küçük elmaslı olanları, isteyenler büyük elmaslı olanları tercih edebilir. Böylece herkes parmak ölçüsüne ve zevkine uygun modelleri kullanmış olur.

Tamtur Pırlanta Fiyatları

Fiyatları ise tek taş ve beş taş gibi kendisine özel olan tamtur pırlanta modelleri ile sizler de sevdiklerinizi memnun edebilirsiniz. https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tamtur-yuzuk linkine ziyarette bulunarak tüm yüzük modellerini görebilir ve tüm boyutları ile inceleyerek güvenle satın alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir