Günümüz de kadınların ilgi odağı olan tesettür elbise ilgi odağını korumakta ve hız kesmeden devam etmektedir. Birçok çeşidiyle her gün yeni modeller ve kombinler bizi karşılamaktadır.

Tesettür Elbisede Moda

Her mevsime göre farklılık gösteren tesettür kıyafetler farklı farklı renk ve desen seçenekleriyle bizlerle buluşuyor. Yazın daha canlı ve iç açıcı desenler görürken, sonbaharda mevsim tonlarına daha uygun kahve ve krem renkleri, ilkbaharda açık ve ferah renkler ve kışın siyah ağırlıklı olmak üzere beğenimize sunuluyor. Her zaman mevsim renklerine göre giyinmiyoruz elbette. Renk tercihlerimizde o gün gideceğimiz yer, kendimizi nasıl hissettiğimiz de oldukça belirleyici olmaktadır. Fakat mağaza vitrinlerin de gördüğümüz kıyafet ve kombinler genel olarak o yıl ki modaya uygun renkler ya da mevsimsel renkler olarak düzenlenmektedir.

Tesettür Kombinleri

Kadınların kıyafetlerine yaptıkları kombinler zaman zaman farklılık göstermekle beraber en dikkat edilen konu olarak kalması gözden kaçmamaktadır. Renk uyumları başta olmak üzere model olarak azımsanamayacak şekilde önem taşımaktadır. Kıyafetlerin altına giyilrn ayakkabılardan tutun da çanta, gözlük, eşarp, takı kombinlerde kadınların en dikkat ettiği ve modaya uyum sağladığı eşyalardır. Tesettür giyim kendi başına bir moda olup tesettürlü kadınların ilgi odağıdır. Giyilen feraceler, takılan eşarp ve şallardan tutun da oldukça geniş yelpazeli bir katalog olarak karşımıza çıkmaktadır. Durum böyle olduğunda yapılan kombinlerin içindeki kullanılan ürün artmakta ve daha çok çeşit kombin fırsatları bulunmaktadır.

Tesettür Giyim

Tesettür kıyafetler hem günlük hem özel günler için giyilebilecek şekilde farklı tasarımlar içermektedir. Günlük şık ve rahat tesettür elbiseler karşımıza çıkarken, özel günler de giyilebilecek abiyeler, şık tasarımlar, pırıltılı ve işlemeli elbiseler karşımıza çıkmaktadır. Günlük kullandığımız ikili takım tesettür giyim modelleri bu yılın en çok tercih edilen modelleri arasında iken tesettür tunikler de rahatlık açısından en çok tercih edilenlerin arasında yer almaktadır. Özel günler için kullanılan tesettür elbise genç modelleri pırıltılı, simli, pullu, işlemeli olarak birçok çeşit ile bize sunulurken canlı renkler ve parlak kumaşlar ile birlikte tamamlanarak şıklığınıza şıklık ve zarafet katmaya devam ediyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir