Yumurta nakli – Doğuş Tüp Bebek Merkezi

Yumurta nakli

Yumurta nakli

Günümüzde pek çok kişi istese de bebek sahibi olamıyor. Bu durumun birçok nedeni olabilir. Böyle bir durumda engeller ortadan kaldırılarak çoğu zaman bebek sahibi olmak mümkün oluyor. Ancak ne yaparsa yapsın bebeği olmayan birçok kişiye Doğuş Tüp Bebek Merkezi hizmeti sunuyoruz. Bebek sahibi olamayan ve bebek hasreti ile yanan bu aileler için bebek tedavisi uygulayarak bu alanda başarılı bir sonuç elde etmek amacıyla profesyonel bir çalışma ortamı oluşturuyoruz. Birçok ailenin umudu haline gelen Doğuş Tüp Bebek Merkezi firmamız bu alanda elinden gelenin en iyisini yaparak birçok aileyi bebeğine kavuşturmuş durumdadır.

Tüp bebek Kıbrıs Hastanesi olarak bu alanda yaklaşık 27 yıllık tecrübemizi sunuyoruz. Hastanemizde, dünyanın birçok yerinden tedavi amaçlı gelen hastalarımız mevcuttur. Bu hastalarımız ile güvenilir ortamı oluşturabilmek amacıyla çalışıyoruz. Bünyemizde yer alan ekibimiz ile birlikte daima yenilenebilir bir davranış sergiliyoruz. Tüp bebek Kıbrıs merkezi olarak bu alanda gerekli tıbbi uygulamaları en iyi şekilde gerçekleştiriyor ve mevcut teknolojik altyapımız ile kusursuz bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Tüp bebek Kıbrıs merkezimiz Kıbrıs’ta yer alan ilk ve özel dal polikliniği olmaktadır. Bir ilke imza atan firmamız bu alanda çeşitli işlemler ile bebek hasreti yaşayan kişilere bebeklerini kavuşturmak amacıyla büyük bir çalışma harcamaktadır.

Günümüzde en çok uygulanan tedavi yöntemlerinden birisi yumurta nakli olmaktadır. Bu işlem doğrultusunda sağlıklı bağışçıdan elde edilen yumurta ile birlikte baba adayından alınan spermler dölenme yapılarak  annenin rahmine yerleştirilmektedir. Kullanılan bir yöntem sonucunda kişiler menopoz gibi durumlar yaşasa da bu alanda uyguladığımız yumurta nakli ile yeniden anne olma şansı elde ediyor. Uygulanan tedavi merkezimizde yapılmakta olup aslında tamamen tüp bebek tedavisi ile aynı bir yöntem olmaktadır. Buradaki tek farklı durum kullanılan yumurta hücresinin annenin değil başkasının olmasıdır. Bu durum dışında herhangi bir farkı bulunmaz. Sürekli olarak başarısız olan tüp bebek tedavileri sonucunda da yumurta nakli yöntemi tercih edilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir