BeÅŸiktaÅŸ Futbol Takımı’nın yeni sezon formaları tanıtıldı

Beşiktaş Futbol Takımı'nın yeni sezon formaları tanıtıldı
BeÅŸiktaÅŸ Kulübü BaÅŸkanı Çebi, “En büyük spor giyim markası adidas ile çalışmaktan onur duyuyoruz. İş ortağımız adidas ile 11 yıldan beri devam ediyoruz.” dedi.
BeÅŸiktaÅŸ Futbol Takımı’nın 2020-2021 sezonunda giyeceÄŸi formaların tanıtımı yapıldı.
Vodafone Park’ta gerçekleÅŸtirilen tanıtım toplantısına BeÅŸiktaÅŸ Kulübü BaÅŸkanı Ahmet Nur Çebi, yönetici Enis Ulusoy ve adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay katıldı.
Tanıtımda konuÅŸan Ahmet Nur Çebi, bu tür iÅŸ birliklerinin karşılıklı menfaatlere dayandığına dikkati çekerek, “En büyük spor giyim markası adidas ile çalışmaktan onur duyuyoruz. İş ortağımız adidas ile 11 yıldan beri devam ediyoruz. Umarım adidas’tan aldığımızın karşılığını verebiliriz.” dedi.
Åžampiyon olup 3. yıldızı taktıkları dönemde 500 bin forma sattıklarını hatırlatan Çebi, “Umuyorum ÅŸampiyon olup 500 bin üzerine çıkarız. Åžu an için 350 bin ve üzeri hedef koyduk.” ifadelerini kullandı.
“Bırakmam Seni” kampanyasıyla yola çıktıklarını vurgulayan Çebi, ÅŸunları kaydetti:
“Hazirandan bu yana devam ediyoruz. Pandemi nedeniyle süreci geç baÅŸlattık. Pandemi süreci spor dünyasına ağır darbe vurdu. Ama ‘Bırakmam Seni’ kampanyasında öncelikle taraftarlarımızın, iÅŸ insanlarımızın desteÄŸiyle bu süreci aşıyor gibiyiz. Desteklerinin devamını rica ediyoruz. Destek verenlere teÅŸekkür ediyorum. Desteklerin yarısından fazlasının hesaplarımıza intikal ettiÄŸini ve daha da geldiÄŸini söyleyebilirim. Bazı art niyetli kiÅŸilerin bu kampanya paralarının hesaplara yatırılmayacağı yönündeki dedikodusuna inanmayın. BeÅŸiktaÅŸlılar dürüsttür. Ne dedilerse gereÄŸini yerine getireceklerdir.”
Hakan Atalay: “BeÅŸiktaÅŸ ile duygusal baÄŸa sahibiz”
adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay ise BeÅŸiktaÅŸ ile uzun yıllardır çalıştıklarını vurgulayarak, “Futbol takımıyla ve BeÅŸiktaÅŸ Kulübü ile duygusal baÄŸa sahibiz. Bunun güçlenerek devam etmesini istiyoruz. Sporun hayatları deÄŸiÅŸtirme gücüne sahip olduÄŸuna inanıyoruz. Bu nedenle spora ve sporcuya destek olup onları güçlendirmeye çalışıyoruz.” diye konuÅŸtu.
Futbola desteklerinin artarak devam ettiÄŸini anlatan Atalay, “Futbol bulunduÄŸu ÅŸehre, ülkeye maddi destek saÄŸlarken, kitleleri arkasından koÅŸturabiliyor. adidas olarak futbolu desteklerken en önemli partnerimiz tabii ki BeÅŸiktaÅŸ Kulübü ve futbol takımıdır. 11 yıldır kesintisiz devam ediyoruz, inÅŸallah uzun yıllar dostluÄŸumuz artarak devam eder. BeÅŸiktaÅŸlılık ruhunu çok iyi anladığımızı düşünüyoruz. BeÅŸiktaÅŸ’ı ailemiz olarak görüyoruz.” deÄŸerlendirmesinde bulundu.
Taraftarlarla özel proje
Beşiktaş Kulübü ve adidas, yeni sezon formalarının tasarımını taraftarlara yönelik bir kampanyayla sunacak.
Ahmet Nur Çebi, BeÅŸiktaÅŸ’ın taraftarlarının desteÄŸiyle her zaman güçlü olduÄŸunu belirterek, “Bu destekleri karşılığında taraftarlarımızı formamıza taşımak istiyoruz. Özel bir proje ve adidas tarafından destekleniyor. Bunu ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına adidas’ın vermek istediÄŸi katkı olarak deÄŸerlendiriyoruz. Camiam adına adidas’a teÅŸekkür ediyorum.” diye konuÅŸtu.
Projeyle ilgili bilgi veren Hakan Atalay ise toplantıda ayrıca “BeÅŸiktaÅŸ AÅŸkına İmza At” projesine imza atmak için bir araya geldiklerini anlatarak, ÅŸunları söyledi:
“Yeni yıl formalarımızı hazırlarken bu güçlü bağı kurmak için takımı, taraftarları nasıl bir araya getiririz diye düşünerek bunu forma rengine ve tasarımında bir araya getirmeye çalışıyoruz. Oyuncuların da konfor ve dayanıklılığını en son teknolojilerimizle buluÅŸturuyoruz.”
Projenin en önemli tarafının taraftarları içine alması olduÄŸunu vurgulayan Atalay, “BeÅŸiktaÅŸ taraftarlarının imza attığı formalarla futbolcularımız sahada yer alacak. Koronavirüsün koyduÄŸu mesafeleri ortadan kaldıracağız. Amacımız bu. BeÅŸiktaÅŸ’ın iç sahada oynadığı önemli bir derbi maçta taraftarların imzaladığı formayla sahada ter akıtmasını istiyoruz.” diye konuÅŸtu.
Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünyada farklı bir ortam oluÅŸturduÄŸunu aktaran Atalay, “Futbol ciddi bir özlem içine girdi, ligler ertelendi. Bu dönemin özlemini nasıl kapatabiliriz diye düşündük. Taraftarlar sevdikleri futbolcuların imzaladıkları formaları almak ister. Bu sefer tersini yaptık ve taraftarların imzalayacağı formalarla oyuncular ter dökecek.” ifadelerini kullandı.
Atalay, 3 yeni formanın 20 Ağustos Perşembe günü Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulacağını ayrıca dijital ortamda aktive edilerek taraftarların formaları imzalayarak takımlarına destek olabileceğini söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Enis Ulusoy ise gelecek yıllarda da adidas ile çalışmak için görüşmelerin olumlu şekilde sürdüğünü dile getirdi.
Futbolcular formaların tanıtımını yaptı
KonuÅŸmaların ardından erkek futbol A takımı oyuncuları Atiba Hutchinson, Ersin DestanoÄŸlu, Fabrice N’Sakala, kadın futbol takımı oyuncuları ve altyapı futbolcuları, yeni sezon formalarının tanıtımını gerçekleÅŸtirdi.
Taraftara yönelik dijital imza kampanyasını ise Ahmet Nur Çebi, Enis Ulusoy, Hakan Atalay ve diğer siyah-beyazlı yöneticiler, platformdaki formaları imzalayarak başlattı.
Çebi, gelecek sezonlardaki forma tasarımını ise taraftarların da içinde olacağı bir çalışmayla yapabileceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA